Cum poți să ajuți natura la Let’s Do It România. Unde te înregistrezi

voluntari-ziua mondiala a curateniei-Let’s Do It, Romania-gunoaie.jpg

voluntari-ziua mondiala a curateniei-Let’s Do It, Romania-gunoaie
România ar trebui să adune un milion de voluntari, până sâmbătă, 15 septembrie când este Ziua Mondială a Curățeniei
FOTO: Let’s Do It, Romania

Planeta este sufocată de gunoaie. Pentru Ziua Mondială a Curățeniei, în 15 septembrie, se face o mobilizare de proporții în întreaga lume. Vor participa voluntari din 150 de țări, iar din România ar trebui să participe un milion de persoane la acțiunea de strângere a gunoaielor aruncate în natură.

O mobilizare ambițioasă, fără precendent, în întreaga lume. Milioane de oameni vor să strângă cât mai multe gunoaie care sfocă natura.

România ar trebui să adune un milion de participanți,  până sâmbătă, 15 septembrie când va începe marea curățenie. Până astăzi, 12 septembrie, circa 143.000 de persoane s-au înregistrat la acțiune. Mai este nevoie de 857.000 de voluntari. Vedete, politicieni și persoane publice au transmis mesaje de susținere sau de participare.

Dacă vreți să ajutați natura, vă puteți înregistra pe pagina oficială https://letsdoitromania.ro. Veți afla locurile de întâlnire și de plecare stabilite de organizatori. Pentru mai multe întrebări, puteți suna la numărul de call center 0376611418.  Programul de funcționare este de luni până vineri, între orele 9-18.

Klaus Iohannis a strâns gunoaie în pădurea Cernica

Președintele Klaus Iohannis a vrut să dea un exemplu și s-a alăturat grupului „Let’s Do It, Romania!” la acțiunea de curățare a pădurii Cernica, de marți, 11 septembrie.

presedinte klaus iohannis-gunoaie-padurea cernica-let s do it romania.jpg

presedinte klaus iohannis-gunoaie-padurea cernica-let s do it romania
Președintele Klaus Iohannis a vrut să dea un exemplu și a strâns doi saci de gunoaie din pădurea Cernica, marți, 11 septembrie
FOTO: Let’s Do It, Romania

"Am participat la o acțiune de strângere de gunoaie, cred că este expresia cea mai simplă. Am strâns doi saci, am găsit în foarte puțin timp suficiente gunoaie de strâns și vreau să fac câteva observații legate de acțiunea noastră de astăzi. Am participat la invitația Let’s Do It, Romania! și este un fel de început al campaniei care, credem noi, va culmina pe 15 septembrie, când este Ziua Mondială a Curățeniei. Vreau să îi felicit pe cei de la Let’s Do It, Romania! care au fost împreună cu mine la această acțiune. Trebuie să știți că ei nu sunt la prima acțiune, anul acesta ei sunt la a șasea acțiune și, în acești ani, au mobilizat aproape un milion și jumătate de voluntari. Este senzațional!" a declarat președintele Klaus Iohannis.

 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1