Cum arată plămânii unui bărbat care a fumat un pachet de ţigări pe zi, timp de 30 de ani

fum-de-tigara.jpg

fum de tigara
Medicii de la un spital din China au făcut publice publice imagini cu plămânii unui bărbat în vârstă de 52 de ani, care a fumat timp de 30 de ani
FOTO: adevarul.ro
Citeste tot despre: 

Atenție! Sunt imagini pe care oamenii sensibili nu le pot privi. Medicii de la un spital din China au făcut publice publice imagini cu plămânii unui bărbat în vârstă de 52 de ani, care a fumat timp de 30 de ani, un pachet de ţigări pe zi. Bărbatul a murit în cele din urmă.

Medicii de la Spitalul Wuxi People, din Jiangsu, China, au făcut publice imagini cu plămânii unui bărbat în vârstă de 52 de ani, care a fumat timp de 30 de ani, un pachet de ţigări pe zi.

Plămânii unui bărbat care a fumat un pachet de ţigări pe zi

Bărbatul a murit în cele din urmă în urma unui emfizem pulmonar. Negru-cărbune în loc de roz. Aşa arată plămânii cuiva care a fumat timp de trei decenii, au făcut cunoscut prin intermediul unor imagini video medici chinezi, scrie adevarul.ro. Imaginile au mai mult de 25 de milioane de vizualizări în social media, potrivit dailymail.co.uk.

„Mai aveţi curajul să fumaţi?“, au întrebat medicii instituţiei sanitare mai sus citate.

Unii dintre utilizatori au fost de părere că filmarea este cea mai bună reclamă antifumat făcută vreodată. Se pare că pacientul dorea să-şi doneze organele după moarte, dar medicii şi-au dat seama atunci când i-au văzut că acest lucru este imposibil, a declarat dr. Chen, unul dintre chirurgii care a condus operaţia.

El a postat un mesaj pe o  reţea de socializare în care spunea că: „mulţi fumători din ţară au plămâni exact ca aceştia“. (Sursa: adevarul.ro)

plamani_fumator.jpg

plamani_fumator
Aşa arată plămânii cuiva care a fumat timp de trei decenii: negru-cărbune în loc de roz
FOTO: Facebook

Citește și:

De ce orice fumător ar trebui să citească rezultalele ultimului studiu al cercetătorilor

Cu ajutorul lor renunți mai ușor la țigări!

Loading...

Citește și

  • Autoritățile sanitare americane atrag atenția că se confruntă cu zeci de cazuri de îmbolnărire a tinerilor care folosesc vapare şi ţigări electronice

    Autorităţile sanitare federale din Statele Unite investighează aproape 100 de cazuri de afectare pulmonară legate de vapare şi ţigări electronice, în 14 state americane, scrie adevarul.ro. Majoritatea celor îmbolnăviţi sunt adolescenţi şi tineri adulţi.

  • Sunt din ce în ce mai populare în rândul celor care au renunţat la fumat: fie că vorbim de ţigări electronice sau de produse cu tutun încălzit, aceste variante sunt o alternativă extrem de discutată azi.