Cum arată Mihai Gâdea după vacanța de iarnă. Surpriză de proporții

mihai_gadea.jpg

mihai gadea antena 3
Pe 10 ianuarie, Mihai Gâdea a împlinit 42 de ani
FOTO: adevarul.ro

Surpriză de proporții pentru vedeta Antenei 3, Mihai Gâdea (42 de ani). Noul sezon al emisiunii Sinteza Zilei a început într-un mod inedit. Toți telespectatorii emisiunii au rămas surprinși când au văzut noul look al celui mai cunoscut prezentator al Antenei 3.

După o vacanță de trei săptămâni, Mihai Gâdea a realizat  luni, 13 ianuarie, prima ediție a emisiuni sale, ”Sinteza zilei”. Vedeta TV și-a surprins fanii cu noul său look.

Cum arată Mihai Gâdea după vacanța de iarnă

Anul trecut se zvonea că Mihai Gâdea și-a făcut implant de păr în cap, iar un stilist renumit a confirmat că realizatorul emisiunii ”Sinteza zilei” își vopsește părul.

În prima ediție din acest an a emisiunii, Mihai Gâdea a apărut cu o barbă bine îngrijită, pe alocuri cu fire albe. Subiectul de debut al emisiunii a fost moartea fulgerătoare a ziaristei Cristina Țopescu, iar foarte mulți telespectatori au făcut legătura dintre această moarte fulgerătoare și obiceiul românesc de a purta barbă în semn de doliu.

mihai-gadea-barba.jpg

mihai-gadea-barba
În prima ediție din acest an a emisiunii, Mihai Gâdea a apărut cu o barbă bine îngrijită, pe alocuri cu fire albe
FOTO: captura youtube.com

Mihai Gâdea este unul dintre cei mai incisivi realizatori tv, dar şi un bărbat care are mare grijă de imaginea lui. Este şi firesc să fie aşa, căci vedeta staţiei din Băneasa nu apare doar pe sticlă, ci este şi şeful postului Antena 3. Deşi are doar 42 de ani, împliniți pe 10 ianuarie, prezentatorul este preocupat să-şi ascundă adevărata vârstă.

Mihai Gâdea, atent cu înfățișarea sa

Surse din anturajul lui au povestit pentru Click! că omul de televiziune vine în mare secret la salon şi nu obişnuieşte să respire acelaşi aer cu ceilaţi clienţi, aşadar o parte din coafor se închide parţial doar pentru el. Şi vopsitul nu este singurul secret al lui Mihai Gâdea! Sunt zvonuri că prezentatorul şi-ar fi făcut în trecut şi un implant de păr, pentru a-şi ascunde chelia din creştetul capului.

Un stilist un experienţă ne-a confirmat că realizatorul tv obişnuieşte să-şi vopsească părul, iar acest lucru este mai mult decât evident.

Cine este Mihai Gâdea

Mihai Gâdea (42 de ani) este directorul postului de televiziune Antena 3 din data de 14 mai 2010 și prezintă emisiunea Sinteza Zilei. Înainte de a se angaja la Antena 3, Mihai Gâdea a studiat Teologia Adventistă și a predicat în biserici adventiste. Jurnalistul a mai condus și postul de televiziune Antena 2.

Între anii 2002 și 2004 a fost realizator de programe în cadrul postului Realitatea TV, iar între 2004 și 2005 a realizat programe TV la Antena 1. În 1999 a obținut doctoratul în istorie, la Institutul de Studii Istorice Nicolae Iorga, cu lucrarea „Ionel Brătianu și epoca sa”.

Este căsătorit cu Agatha Kundri Gâdea. Cei doi au împreună o fată, pe Maisha Karina.

În acest an, emisiunea lui Gâdea împlinește 15 ani de la prima ediție. prima ediție a Sintezei Zilei cu Mihai Gâdea a avut loc pe data de 7 noiembrie 2005.

Citește și:

FOTO Cum arăta Mihai Gâdea la 20 de ani

Ce bine arată soția lui Mihai Gâdea! Cu ce se ocupă nevasta directorului de la Antena 3

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1