Cum a ajuns vasluianul beat la Londra. Victima unei reţele infracţionale

Ultima actualizare:

    Vasluianul a fost exploatat de o reţea infracţionalăFoto: vremeanoua.ro
Vasluianul a fost exploatat de o reţea infracţionalăFoto: vremeanoua.ro

Detalii cutremurătoare ies la iveală în cazul vasluianului găsit beat şi bătut în curtea unei gospodării din Londra. Potrivit unui prieten al bărbatului, Mihai Dancu ajunsese să lucreze pentru o reţea infracţională care se ocupa cu explotarea forţei de muncă . Vasluianul trăia în nişte condiţii de neimaginat şi primea 600 de lire dacă accepta să muncească fie în construcţii, fie să cerşească sau să fure din diverse magazine.

MIhai Danciu a fost dus la Spitalul Whipps Cross din Londra și, când s-a trezit, a fost foarte mirat să audă vorbindu-se limba engleză. O româncă, asistentă medicală, a postat povestea vasluianului pe un grup de Facebook al românilor din Marea Britanie și a cerut ajutor, potrivit stirileprotv.ro. ”A fost găsit beat si bătut în curtea cuiva. Acei oameni au sunat la politie și l-au dus la spital. El spune că nu cunoaște pe nimeni si că nu își amintește cum a ajuns în Regatul Unit. Se numește Mihai Danciu si este din Vaslui. Dacă îl cunoaște cineva să îmi trimită mesaj în privat. Este internat la secția unde lucrez eu”, a scris, pe Facebook, Adina Costache, asistentă medicală . Bărbatul a fost recunoscut cu ajutorul mesajului scris de asistentă şi va fi ajutat de autorităţile britanice să revină în satul natal. Mihai a plecat din Vaslui spre Anglia pentru a-şi găsi un loc de muncă în urmă cu mai bine de două săptămâni, dar nu îşi poate aminti ce a făcut în aceste săptămâni sau cum a ajuns bătut în curtea unei locuinţe din Londra. 

Un bărbat, prieten cu Mihai Dancu, a ţinut să lămurească cele întâmplate şi a oferit o perspectivă nouă cazului inedit. ”Pentru că tot s-a scris până acum referitor la acest caz este o mare minciună,  mă simt nevoit să corectez. Într-adevăr, persoana a fost găsită în stare de ebrietate şi bătut crunt în curtea unui londonez care a alertat poliţia şi ambulanţa. Dar firul evenimentelor începe în ţară, unde Mihai a fost racolat, împreună cu alţi doi constănţeni de un personaj dubios, care i-a transportat, cu un Logan, din Vaslui până în Buzău. Acolo, cei trei au fost separaţi şi urcaţi în două microbuze diferite cu destinaţia Londra. Ajunşi în UK, cei trei au fost cazaţi într-o casă din zona Ilford în care se mai aflau încă 15 persoane. Acest cuib era supervizat şi condus de un personaj căruia i se spune Doctorul. Cei trei au marturisit că  dormeau câte opt în cameră şi ar fi trebuit să fie remuneraţi cu 600 lire pe lună, plus cazare si mancare”, a declarat bărbatul publicaţiei vremeanoua.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net