Culmea delirului! RTV îl acuză pe Soroș de tragedia din Colectiv! Tatoiu, invitată în platou

romania_tv_anonymous.jpg

romania tv anonymous
România TV a difuzat un videoclip care ar fi fost realizat de hackerii Anonymous
foto: captură ActiveWatch

În ajun de alegeri parlamentare, România TV scoate din mânecă asul „Bau-bau” George Soroș, într-o încercare de manipulare și instigare a publicului împotriva actualului premier, Dacian Cioloș.

Pe postul de televiziune controlat de Sebastian Ghiță a fost difuzat, vineri (9 decembrie), în jurul orei 15.00, un videoclip care ar fi fost realizat de gruparea de hackeri Anonymous. O persoană cu fața acoperită de o mască a vorbit în engleză despre o presupusă implicare a lui George Soroș în „organizarea” incendiului de la Colectiv, dar și despre o așa-zisă lovitură de stat menită să îl aducă pe Dacian Cioloș în poziția de premier.

monica_tatoiu_la_romania_tv.jpg

monica tatoiu
Monica Tatoiu s-a numărat printre invitații România TV
foto: captură ActiveWatch

 

Imaginile apărute la România TV au fost preluate de agenția de monitorizare a presei ActiveWatch pe pagina de Facebook: „Operațiune de manipulare în desfășurare la România TV. Postul de televiziune difuzează un filmuleț asumat, chipurile, de gruparea Anonymous. Filmulețul vorbește despre implicarea lui George Soroș în incendiul de la Colectiv. În mod convenabil, «Anonymous» dă Guvernului un termen de 10 zile ca să spună tot adevărul despre ce s-a întâmplat în clubul Colectiv. Adică este posibil să apară niște «informații» după alegerile de duminică. Scenariul este comentat de niște persoane: Monica Tatoiu, Mirel Curea, Mirca Dogaru și Florin Chilian. Până acum nu a fost solicitat niciun punct de vedere oficial. Atenție la fumigenele de campanie!”.

Ce spune personajul din videoclipul care poartă semnătura Anonymous

„Știm ce preț plătește guvernul vostru pentru ca adevărul să nu fie niciodată aflat. (...) Vom trimite dovada faptului că cei din Colectiv au fost uciși. Noi știm detalii privind întregul plan. Noi știm detalii cu privire la tranzacțiile bancare făcute înainte de evenimente. Noi știm de unde au venit banii și pentru ce au fost foloșiți. Am urmărit traseul acestora din organizații controlate de George Soros, care au finanțat de asemenea investitura lui Dacian Cioloș în funcția de prim-ministru”, spune mesajul care ar fi fost transmis de Anonymous, distribuit ulterior și pe pagina de Facebook a lui Florin Chilian. 

Loading...
 
 

Citește și

  • dacian ciolos fiu george soros

    Dacian Cioloș a acordat un interviu telefonic la DigiFM, unde a tratat mai multe subiecte, printre care și emisiunea la care a participat marți (6 decembrie), moderată de Mihai Gâdea. Premierul a declarat că „este bine câteodată să spui lucrurilor pe nume, fără să jignești și fără să fii violent”. De asemenea, primul ministru s-a amuzat pe seama „articolului” devenit viral care susține că el este fiul nelegitim al lui George Soros.

  • Când tatăl tău este al 16-lea bogătaş al planetei, viaţa ta este departe de a fi plictisitoare. Alexander Soros, 30 de ani, este cel de-al patrulea copil din cei cinci ai miliardarului maghiaro-american şi totodată preferatul tatălui său. Locuieşte într-o vilă de peste 70 de milioane de dolari şi la petrecerile lui vin staruri, fotomodele şi sportivi.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1