«Cu banii de la Click!MANIA îi iau fetei hăinuţe»

Ultima actualizare:

    Maria Ailoaei a câştigat 300 de lei cu  ziarul preferatFoto: Click!
Maria Ailoaei a câştigat 300 de lei cu ziarul preferatFoto: Click!

Facem cunoştinţă zilnic cu cititorii noştri fideli. Maria Ailoaei (24 de ani) a câştigat 300 de lei cu ziarul preferat. Tânăra ne-a vizitat la redacţie alături de fetiţa ei de doar zece luni.

„Vă mulţumesc! Sunt tare fericită. Lozul Click!MANIA mi-a adus 300 de lei, bani cu care îi voi cumpăra fetiţei mele hăinuţe şi jucării”, ne-a spus tânăra. Bucureşteanca Eugenia Jaltăr (87 de ani) nu a crezut până nu a văzut că e câştigătoarea unui premiu de 300 de lei la noua ediţie a concursului Click!MANIA.

Octogenara ne-a mărturisit că e pentru prima dată când fidelitatea îi este recompensată financiar de ziarul ei preferat şi că acest lucru o încurajează să cumpere Click! în continuare. Banii pe care tocmai i-a câştigat se vor adăuga pensiei ei mici, cu care se descurcă cu greutate de la o lună la alta.

simeon stalpnicul png

„Deşi câştig doar 750 de lei lunar, nu am nici o datorie, fiindcă îmi drămuiesc bine banii. Întâi îmi achit întreţinerea, apoi cumpăr medicamente şi, din ce mai rămâne, iau alimente. Premiul ăsta îmi oferă prilejul să pun deoparte ceva bani, pentru zile negre”, ne-a spus cititoarea noastră.

Cumpără zilnic Click!, dezlipeşte lozul şi dacă ai trei simboluri identice ai câştigat. Sunt în joc: o maşină Dacia Logan MCV, premii în bani (5.000 de lei, 1.000 de lei şi 300 de lei), telefoane, tablete, gadget-uri, aspiratoare, seturi de gătit, cuţite şi mii de alte surprize. În total, Click!MANIA ţi-a pregătit 10.861 de premii, iar valoarea totală a câştigurilor sare de 350.000 de lei.

image
image
image
image
image
image
medic jpg
foto1 viol jpg
ce te impiedica sa ai mai multi bani 1536x864 jpg
bani divort1 jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
legume fructe vitamine naturale jpg
roman bogat cantacuzino1 jpg
Rares Bogdan FOTO Facebook
image
actualitate.net
image
actualitate.net