Cseke Attila vrea să câştige alegerile cu Vitamina C

Ultima actualizare:

    Cseke Attila, fostul  ministru al Sănătăţii, oferă trecătorilor  cutii cu vitamina C,  inscripţionate cu  numele şi fotografia lui
Cseke Attila, fostul ministru al Sănătăţii, oferă trecătorilor cutii cu vitamina C, inscripţionate cu numele şi fotografia lui

Fostul ministru al Sănătăţii, orădeanul Cseke Attila, a găsit o modalitate inedită de promovare în campania electorală. Se foloseşte de invenţia unui maghiar care a câştigat premiul Nobel.

Fiind unul dintre cei nouă candidaţi la fotoliul de primar al Oradei, fostul ministru al Sănătăţii, Cseke Attila, împarte zi de zi orădenilor sute de cutii cu vitamina C, cutii pe care şi-a imprimat chipul şi numele.

El spune că acest produs merge numai bine cu programul său electoral: Oradea sănătoasă. "Propun ca simbol pentru programul meu Oradea sănătoasă, Vitamina C de la Cseke", ne-a spus Cseke Attila.

Ideea i-a venit de la inventatorul maghiar Albert Szent-Gyorgyi, cel care a fost răsplătit cu premiul Nobel pentru vitamina C extrasă din ardeiul iute de Szege. Orădenii apreciază iniţiativa tânărului politician şi o consideră inedită.

"Acţiunea aceasta este una bună, chiar sănătoasă. Este un lucru inteligent şi îl felicit pe candidatul UDMR", ne-a spus orădeanul Florian Sotoc, în vârstă de 52 de ani, inginer.

"Iniţiativa este una bună, mai ales că se oferă un produs care poate fi folosit de către oricine şi care ajută la imunitate", ne-au spus Ana şi Erik, elevi la un liceu din Oradea. Şi bătrânii laudă iniţiativa candidatului UDMR, dar şi-ar dori să primească mai mulţi bani la pensie.

Papuci din plastic, cadou de la primar

Zeci de familii au găsit la uşile apartamentelor perechi de papuci din plastic. Lângă aceştia era aşezată poza lui Mircia Muntean, actualul primar al oraşului Deva, care candidează pentru postul de preşedinte al Consiliului Judeţean din partea USL.

"Erau în faţa uşii papucii şi o poză de-a lui Mircia Muntean. Nu ştim de ce i-au lăsat, dar noi i-am luat", a spus unul dintre locatari. Alţii au fost dezamăgiţi de calitatea papucilor şi i-au aruncat. "Erau din plastic, i-am dus direct la coş. Eu nu port aşa ceva", a spus o altă vecină.

Bătăi cu iz electoral. Opt persoane au ajuns în spitale

BRAŞOV. Şase persoane au fost rănite luni, într-o bătaie cu iz electoral în localitatea Ticuş. Conflictul s-a petrecut în barul fiului actualului primar Ioan Sima (PDL), care susţine că totul a fost pus la cale de contracandidatul său, Emil Mircea Şchiopea (USL).

Şase persoane spitalizate, după o încăierare într-un bar din Braşov

simeon stalpnicul png

„Patru bărbaţi au intrat în bar, iar Şchiopea a rămas la maşină. Au cerut o bere şi 50 de coniac şi au întrebat care primar este mai bun. Când oamenii m-au nominalizat pe mine, au început să lovească pe oricine le-a ieşit în cale. Pe fata de la bar au bătut-o cu bestialitate. Nu se poate să îţi faci aşa campanie electorală", ne-a spus Ioan Sima, primarul din Ticuş. Poliţiştii au început o anchetă.

DOLJ. Un bătrân de 72 de ani, din comuna Predeşti, a ajuns la spital, după ce a fost bătut de socrul primarului din localitate. Nicolae Calotă susţine că agresorul l-a lovit din cauză că nu vrea să voteze cu ginerele lui.

„Mi-a dat un pumn de faţă cu toată lumea. Este supărat pe mine că fac campanie electorală unui alt candidat, şi nu actualului primar. Până la urmă fac ce vreau eu", a spus victima. Bătrânul nu a depus deocamdată plângere la poliţie împotriva agresorului.

CRAIOVA.Valerică Pupăză, primarul comunei Cârcea, este acuzat de un contracandidat că l-a lovit cu pumnul în faţă.Victima a ajuns aseară la spital cu fractură de mandibulă. Vasile Ştefan susţine că a vrut să pună un banner electoral între doi stâlpi de electricitate, iar acest lucru l-a supărat pe edilul localităţii.

A venit imediat la faţa locului, iar de aici la un adevărat scandal nu a mai fost decât un pas.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
magazin malle jpg
gunoi freepik jpg
masina sicriu mecum auctions jpg
vaza flori jpg
banner mama luiza melencu png
vaccin gripa jpg
Dieta post cinci zile beneficii jpg
sorina pintea jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net