Criminala de la metrou a fost reținută 30 de zile

fffff.jpg

Criminala metrou,
Criminala de la metrou, reținută pentru 30 de zile
Foto Captura video

Magdalena Șerban în vârstă de 36 de ani a fost arestată pentru 30 de zile. Femeia este principala suspectă în cazul crimei de la metroul Dristor, în capitală, însă nu și-a recunoscut faptele.

Conform News.ro, femeia este cercetată pentru omor și tentativă de omor, fiind surprinsă pe camere de filmat cum împinge o tânără pe șinele de metrou. Alina Ciucu a fost victima care nu a reușit să fie salvată, fiind ucisă în jurul orei 20, marți, 13 decembrie. Conform unui comunicat de presă transmis de către reprezentanții Parchetului de lângp Tribunalul București, Magdalena Șerban este cercetată pentru infracțiuni.

”Din actele de urmărire penală efectuate până în prezent, a rezultat că, la data de 12.12.2017, în jurul orei 15:35, în timp ce se afla pe peronul staţiei de metrou Costin Georgian, inculpata Ş.M. a împins o persoană de sex feminin, spre liniile de metrou, cu intenţia vădită de a o arunca în faţa trenului care tocmai intra în staţie. La data de 12.12.2017, în jurul orei 19:54, în timp ce se afla pe peronul staţiei de metrou Dristor 1, inculpata Ş.M. a împins o persoană de sex feminin spre liniile de metrou, iar după ce victima a căzut pe şine, în timp ce aceasta încerca să se agaţe de marginea peronului, a lovit-o în zona capului cu piciorul. Urmare a acestor acţiuni victima a fost lovită de trenul ce intra în staţie şi a decedat ca urmare a leziunilor suferite”, au anunţat  procurorii. 

media-151311668500981400.jpg


Anchetatorii o audiază la această oră pe femeia care a comis crima
Foto: arhivă personală

Presupusa criminală este din Craiova, și potrivit unor surse judiciare, femeia nu a avut un discurs coerent, refuzând să ofere vreo informație cu privire la acțiunile sale din 13 decembrie. Potrivit News.ro, Magdalena Șerban le-ar fi spus anchetatorilor că nu are o locuință stabilă și că i s-a întâmplat de mai multe ori să doarmă în Gara de Nord. În ultima perioadă, femeia a dormit la un prieten, despre care a refuzat să ofere detalii. 

loading...
Loading...

Citește și

  • criminala metrou mama marturisiri

    Audierile sunt în curs după crima oribilă de la metrou. Anchetatorii au încercat să afle motivul pentru care femeia de 36 de ani ar fi împins o tânără de 25 de ani în faţa metroului, dar suspecta refuză să vorbească. Ea nu a confirmat, dar nici nu a infirmat ce a făcut. Mama ei le-a povestit oamenilor legii că fiica ei a fost abuzată sexual şi ar fi rămas cu sechele.

  • Crima oribilă care a avut loc marţi seară la staţia de metrou Dristor a îngrozit călătorii care obişnuiesc să circule în subteran. Poliţia Română a transmis că la această oră procurori ai Parchetului Tribunalului Bucureşti audiază, la sediul Poliţiei Capitalei, persoana suspectată de comiterea faptelor din staţiile de metrou Costin Georgian şi Dristor 1. Este vorba despre o femeie în vârstă de 36 de ani, care a împins o tânără de 25 de ani. În urma impactului cu trenul, victima a murit.