Criminal la zece ani! A înjunghiat un copil în gât

Un băiat din Tulcea a înjunghiat o fetiță de 13 ani direct în gât cu un cuţit de bucătărie.

Încidentul șocant a avut loc într-un cartier de la marginea oraşului Tulcea, scrie rtv.net. Potrivit sursei, totul a pornit de la o ceartă între fata de 13 ani și sora băiatului.

Când a văzut că spiritele se încing și vecina o pălmuiește pe sora lui, băiatul s-a dus în casă și a ieșit cu un cuțit de bucătărie. Nu a ezitat deloc şi a înjunghiat-o pe fată direct în gât. Când și-a dat seama de ce a făcut, a aruncat cuțitul și a fugit. Din fericire, medicii au ajuns repede la fața locului și au reușit să o salveze pe fată de la moarte. Polițiștii fac cercetări în acest caz, iar minorul atacator riscă să ajungă într-un centru de reeducare.

loading...
Loading...

Citește și

  • femeie executata, Arabia Saudită, Ibolya Ryan, romanaca, americanca de origine romana, Ala'a Badr Abdullah al-Hashemi

    Ala'a Badr Abdullah al-Hashemi, femeia de 31 de ani din Emiratele Arabe Unite care a ucis-o în luna decembrie 2014 pe Ibolya Ryan, cetățean american de origine română, a fost executată azi. Atacatoarea a fost condamnată la moarte și pentru că propaga pe rețelele de socializare ideologii extremiste, menite să submineze autoritatea statului, și fiindcă a sprijinit financiar organizații teroriste în vederea comiterii de atacuri sângeroase.

  • Cei doi criminali

    Povestea bătrânului din Galaţi pasionat de petreceri cu alcool din abundenţă şi partide sexuale violente este una fascinantă, mai ales din pricina faptului că marea majoritate a bărbaţilor care ating această vârstă pun viaţa sexuală pe planul secund. Nu şi Gherasim Sântion din satul Frumuşiţa.