Crimele din Caracal. Dialogul halucinant dintre Alexandra Măceşanu şi călăul ei

alexandra-macesanu-disparuta.jpg

alexandra macesanu
Alexandra Măceșanu a fost omorâtă la doar 15 ani
Foto: arhivă personală

La audierile criminalului de la Caracal, anchetatorii au aflat cum s-a derulat filmul din ziua în care Alexandra Măceşanu a dispărut, fiind luată la ocazie cu maşina de Gheorghe Dincă. Bărbatul de 65 de ani, care şi-a recunoscut crimele, a povestit ce a vorbit în maşină cu fata până să o ducă la el acasă şi să o ucidă.

În timpul audierilor, mecanicul auto a povestit că Alexandra și-a păstrat calmul, chiar și în momentul când și-a dat seama că este răpită.

Când Alexandra Măceșanu s-a urcat, în dimineața de miercuri, 24 iulie 2019, în mașina lui Gheorghe Dincă, nu avea nici cea mai mică bănuială că va fi ucisă o zi mai târziu.

Procurorii au reconstituit, din declarațiile răpitorului și din probele prelevate, ce s-a întâmplat în automobilul Renault de culoare gri, pe drumul dintre casa Alexandrei din comuna Dobrosloveni și cea a lui Dincă din Caracal. Distanţa dintre cele două puncte este de cel mult 10 kilometri.

”Vreau să merg la liceu, vă rog”

”Vreau să merg la liceu, vă rog”, povestește criminalul că i-a spus fata de 15 ani.

Bărbatul a pornit mașina și, în scurt timp, a început să o întrebe lucruri intime. A urmat un dialog halucinant, în care călăul a chestionat-o despre viața ei sexuală. Fata a evitat discuția, din relatarea lui Dincă. Se afla pe locul din față, în dreapta șoferului de 65 de ani. Apoi, el i-a propus să facă sex,  nu în mașină, ci ”să meargă cu el într-un loc”. Minora de 15 ani a refuzat și, în acel moment,  fata şi-a semnat sentinţa la moarte.  Gheorghe Dincă a oprit mașina, dar fata nu s-ar fi speriat.

“Alexandra s-a opus, dar am lovit-o, i-am pus o șapcă pe cap și bandă adezivă pe ochi”, a redat el scena îngrozitoare.

 

Citește și:

Ultimele cuvinte ale Alexandrei, rostite la 112: «Vine, vine»

Mama Alexandrei, în stare de şoc: «Sperăm că fata e în viaţă»

 

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1