Mama Alexandrei, în stare de şoc: «Sperăm că fata e în viaţă»

Ultima actualizare:

    Mama Alexandrei speră că fiica ei e în viaţăfoto: Digi24
Mama Alexandrei speră că fiica ei e în viaţăfoto: Digi24

Mama Alexandrei Măceşanu, fata de 15 ani răpită şi ucisă în Caracal, este în stare de şoc şi speră fiica ei e încă în viaţă. Femeia a declarat că aşteaptă rezultatele ADN şi de abia apoi vrea să vorbească despre Alexandra.

Alexandra a dispărut miercuri (24 iulie) de acasă, iar iar, joi, fata a sunat la ora 11.00 de trei ori la Serviciul de Urgență 112, anunțând că este sechestrată. STS nu a putut oferi însă o locaţie exactă şi poliţia a avut nevoie de 19 ore pentru a intra în casa suspectului, Gheorghe Dincă. În curtea lui au fost găsite rămăşite umane, dar nu a fost confirmat încă dacă sunt ale Alexandrei, iar bărbatul nu a recunoscut fata. În aceste condiţii, mama Alexandrei speră că fata ei e încă în viaţă. 

"Inima îmi spune că trăieşte, că e în viaţă, dar nu ştiu, până nu iese testul ADN  nu pot spune. Eu sper că este în viaţă. Nu pot trece pe acolo (locuinţa suspectului din Caracal, Gheorghe Dincă - n.red)", a declarat Tudoriţa Măceşanu. 

„Sperăm să găsim fata în viață. Avem această speranță. Așteptăm rezultatele probelor de ADN. Noi sperăm ca fata să fie în viață și pentru că cel învinuit nu a recunoscut vreo faptă. Sper să primim vești bune. Soțul este la poliție acum pentru că l-au chemat acolo din nou”, a spus femeia, mai notează digi24.ro. 

Suspectul ar fi sunat-o pe mama Alexandrei

Gheorghe Dincă, în vârstă de 66 de ani, a fost reținut, sâmbătă, pentru o perioadă de 24 de ore, sub aspectul săvârșirii în concurs, a infracțiunilor de trafic de minori și viol. El ar mai fi ucis o fată, Luiza, care a dispărut în condiţii similare din Caracal, în urmă cu trei luni. 

Bărbatul ar fi sunat-o pe mama Alexandrei, pentru a-i spune că fiica ei a plecat în Belgia. El ar fi făcut la fel şi în cazul Luizei, al cărui bunic ar fi fost înşinţat că fata a plecat în Elveţia. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cai insangerati prin Londra FOTo Twitter FlashFeed jpeg
image
image
image
image
image
image
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
Becali canta biserica jpg
green 1710328 1280 jpg
2019 07 07 7 dimitrie bolintineanu 1819 1872 54597 jpg
cel mai mic robot lume guinness png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net