Criminalul din Caracal avea deja dosar la DIICOT. Era pe lista suspecților

Ultima actualizare:

    El este presupusul criminal în serie din Caracal, care ar fi ucis patru fete! Polițiștii au găsit bucăți de trahee în frigiderul luiFoto: observator.tv
El este presupusul criminal în serie din Caracal, care ar fi ucis patru fete! Polițiștii au găsit bucăți de trahee în frigiderul luiFoto: observator.tv

Noi detalii ies la iveală în cazul șocant al crimei din Caracal. Se pare că, pe lângă faptul că forțele de ordine au așteptat ore bune înainte să intervină la domiciliul unde a fost sesizată răpirea, invocând lipsa ordinului judecătorescde percheziție în acest sens, se pare că presupusul criminal se afla deja pe lista suspecților cazului respectiv.

Cel care a făcut anunțul a fost procurorul general al Româninei, Bogdan Licu. „Da, am constatat că este un dosar la DIICOT constituit nu de luni de zile, ci ca urmare a dispariției de zilele trecute a unei alte fete (cea dispărută în aprilie -n.r.). În acest moment, analizăm posiblitatea ca prezentul dosar unde se face cerctarea la fața locului să fie preluat de către DIICOT și instrumentat”, a spus acesta.

Presupusul criminal din Caracal era deja pe lista suspecților cazului, într-un dosar DIICOT

„Da, dar nu am în acest moment datele exacte. Nu s-a constituit dosarul atunci (aprilie -n.r.) la DIICOT, ci la altă structură de parchet, după care a fost declinat la DIICOT. Era un cerc mai mare de suspecți și în acest cerc apărea acest om", a declarat Bogdan Licu, la Antena 3, potrivit Mediafax.

Practic, deși au ajuns la domiciliul unuia dintre suspecți, polițiștii au rămas în fața porții, deoarece nu aveau la momentul respectiv mandatul de percheziție. Există, astfel, posibilitatea, ca în timp ce forțele de ordine așteptau după „birocrație” în fața casei criminalului, adolescenta să fi fost omorâtă chiar în acele momente, „cu poliția la ușă”. Mai mult decât atât, și vecinii au sunat la 112 în urma strigătelor fetei, însă polițiștii tot nu au intervenit, din cauza lipsei mandatului.

riminalul din Caracal are 65 de ani și este fost mecanic
riminalul din Caracal are 65 de ani și este fost mecanic

Alexandra Măceșanu, adolescenta de 15 ani ucisă, a dispărut după ce s-a urcat într-o mașină la ocazie. Ulterior, aceasta a sunat la 112 și le-a spus oamenilor legii unde se află, indicând clar casa suspectului. Cu toate acestea, polițiștii nu au intrat pentru că nu aveau mandat.

Poliția Română susține că STS nu a reușit să localizeze corect apelurile, însă, iată că STS afirmă că polițiștii au avut la dispoziție „informația de localizare primară”. Adolescenta a sunat la 112 de trei ori. Potrivit Digi24, în timpul acestui apel ea ar fi spus: „Mă aflu într-o casă veche, aproape părăsită, iarbă în curte. Are doi câini lupi, e într-un service”, oferind, astfel, și detaliile locului cu pricina, pe care polițiștii puteau să îl analizeze și să demareze operațiunea de salvare când vedeau că detaliile descrierii fetei coincid cu casa criminalului. Bărbatul este bănuit și în cazul dispriției alte fete, iar la el în casă au fost găsite oase și bucăți de carne care se presupune a fi umană.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evghenia Gutul Vladimir Putin FOTO Facebook jpeg
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net