Crimele din Caracal. Ce spune bărbatul a cărui carte de vizită a găsit-o Alexandra Măceşanu în casa ororilor

Ultima actualizare:

    Alexandra Măceșanu a dispărut săptămâna trecutăFoto: arhivă personală
Alexandra Măceșanu a dispărut săptămâna trecutăFoto: arhivă personală

Lucian Gabriel Popescu, bărbatul a cărui carte de vizită a fost găsită de Alexandra Măceșanu, fata de 15 ani răpită săptămâna trecută, a rupt tăcerea în cazul complicat al crimelor de la Caracal. Bărbatul a făcut precizări despre modul în care l-a cunoscut pe Gheorghe Dincă, principalul suspect în cazurile de omor ale celor două adolescente.

Lucian Gabriel Popescu precizează, într-un comunicat de presă, că Gheotghe Dincă, mecanicul auto de 65 de ani, cunoscut de vecini sub numele Popicu, a venit la începutul lunii iulie 2019 la Biroul de cadastru din Caracal și s-a interesat de efectuarea unei documentații cadastrale.

Popescu spune că nu a putut contracta o nouă lucrare, pentru că se pregătea să plece în concediu, așa că i-a dat lui Dincă o carte de vizită și i-a spus să revină după 22 iulie. Acest lucru nu s-a întâmplat, însă. „Alte amănunte legate de persoana numitului Dincă nu cunosc”, spune Popescu.

El cere presei să nu îl contacteze, pentru că nu poate da alte detalii și pentru că el și familia lui au fost „puternic afectați emoțional și profesional” de acest caz.

Într-unul dintre apelurile la 112, Alexandra Măceșanu le-a dat polițiștilor numele lui Lucian Gabriel Popescu și adresa pe care a găsit-o pe o carte de vizită, în locuința lui Gheorghe Dincă. Ea a precizat însă că nu știe dacă acea carte de vizită este a celui care a răpit-o.

Crimele din Caracal. Alexandra Măceşanu a sunat de cinci ori la 112

Apelurile la 112 ale Alexandrei au început la ora 11.05, iar ultima discuţie, conform raportului MAI, a avut loc la ora 11.29, cu un poliţist, pe telefoul personal al acestuia. Într+unul dintre apelurile disperate, Alexandra a povestit despre cartea de viyită găsitî şi a dat detalii despre  ce scria pe ea, crezând că bărbatul de la cadastru este răpitorul ei.  

Surse din anchetă arată că fata a fost surprinsă de Dincă la telefon şi atunci a lovit-o cu putere pe fată, aceasta a căzut şi a rămas inconştientă.

Gheorghe Dincă a părăsit locuinţa şi timp de două ore s-a plimbat prin oraş, fiind surprins de camere inclusiv când aruncă o parte din bijuterii , într-o pungă, în curtea unui hotel din Caracal.

Potrivit aceloraşi surse, agresorul a stat între orele 12.00 şi 14.00 în oraş, apoi a revenit şi a găsit-o pe fata decedată, după care ar fi incinerat cadavrul, variantă exlusă atât de legişti, cât şi de fostul şef al Crematoriului.

Citeşte şi:

Crimele din Caracal. Dialogul halucinant dintre Alexandra Măceşanu şi călăul ei

Crimele din Caracal. Fosta bucătăreasă a monstrului din Olt: «Gheorghe Dincă mi-a făcut propuneri indecente»

image
image
image
image
image
image
magazin deschis unsplash jpg
1 cum ne poate imbolnavi caldura ce avem de facut in zilele caniculare jpg jpeg
paste catolic 2020 papa francisc vatican jpeg
deschidere drum expres oradea jpg
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
jean hillard captura video jpg
barbat suparat jpg
toaleta freepik jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net