Crimele de la Caracal. Motivul pentru care Gheorghe Dincă a plâns în faţa anchetatorilor

gheorghe-dinca-caracal-1000x600.jpg

gheorghe dinca
Ghoerghe Dincă şi-a recunoscut crimele, dar anchetatorii încă mai caută cadavrele
Foto: Arhivă Click

Am intrat în a patra săptămână de cercetări la casa ororilor din Caracal, timp care s-a până acum s-a scurs în defavoarea anchetatorilor care nu au prea reuşit să pună cap la cap puzzle-ul crimelor de la Caracal. În tot acest timp, Gheorghe Dincă, principalul supect în acest caz, şi-a recunoscut faptele oribile, ba chiar a fost cuprins de remuşcări şi a cedat nervos în faţa oamenilor legii. Potrivit unor surse din anchetă, monstrul din Caracal a vrăsat câteva lacrimi şi a mărturisit că regretă ce a făcut.

Chiar dacă la început, Gheorghe Dincă, mecanicul de 66 de ani din Caracal, i-a luat peste picior pe oamenii legii şi a ascuns mult timp detalii importante din anchetă, acum suspectul pare că se căieşte pentru tot ceea ec a făcut. Bărbatul a plâns în fața anchetatorilor, cărora le-a mărturisit că regretă crimele oribile de la Caracal. Mai mult, acesta le-a făcut şi o destăinuire în privinţa copiilor săi.

Suspectul le-ar fi spus oamenilor legii că îşi iubeşte copiii, că regretă ce a făcut şi îi pare rău că a minţit la început. El a susţinut că vrea să plătească pentru faptele saleGheorghe Dincă ar fi mărturisit şi că ducea femei în Italia, pentru care primea 500 de euro.

Alexandru Cumpănaşu crede că Dincă face parte dintr-o reţea de trafic de minore

Unchiul Alexandrei Măceşanu, adolescenta care a cerut ajutor la 112, a venit cu noi informatii privind cazul din Caracal. Alexandru Cumpănaşu susţine că Gheorghe Dincă beneficiază de protecţie din partea clanurilor din Olt.

”Eu merg din prima zi pe această versiune cu rețeaua de trafic de minore. Din informațiile pe care le-am primit, acest om nu acționa singur, are un anturaj destul de bine conturat. El avea o viață foarte activă. În acest moment, lucrurile sunt mai neclare ca la început.

Are o protecție foarte clar stabilită din partea clanurilor din județul Olt. Din punctul meu de vedere nu a fost ucisă (n.r. Alexandra Măceşanu) în acea curte, e a doua concluzie certă. Acest individ și cazul în sine începe să deranjeze foarte tare toate sferele de influență pentru că vin informații către mine, către presă și către alții despre clanuri din întreaga țară”, a zis Cumpănașu la antena3.ro.

 

 

Citeşte şi:

 

Crimele de la Caracal. Rămăşiţele osoase din pădure nu sunt ale Alexandrei

Crimele de la Caracal. Telefonul de pe care a sunt Alexandra la 112 a fost ars

 

Loading...
 
 

Citește și

  • casa criminalului dinca din caracal

    Zi decisivă la Caracal, acolo unde anchetatorii se află deja în a treia săptămână de percheziţii la casa lui Gheorghe Dincă în căutarea de noi probe. S-a început curăţenia generală în curtea de peste 2.500 metri pătraţi, unde suspectul a strâns maldăre de fiare vechi şi gunoaie, care acum sunt scoase din perimetru pentru a se începe verificările amănunţite. Surse din anchetă au declarat că de miercuri, anchetatorii ar putea folosi aparatură specială pentru scanat solul, astfel încât să poată descoperi și alte probe posibil îngropate în pământ sau în gropile betonate.

  • gheorghe dinca la locul unde au fost gasite ramasite umane

    Informaţii-cheie pot afla anchetatorii marţi (6 august) după ce vor verifica cele trei telefoane ale lui Gheorghe Dincă, principalul suspect în cazul cimelor de la Caracal. Perchiziția informatică va avea loc în prezența lui Dincă și a avocatului acestuia. Între timp, bărbatul de 66 de ani, care a recunoscut că le-a ucis pe Alexandra Măceşanu şi pe Luiza Melencu, a fost readus în casa ororilor, acolo unde oamenii legii încă mai strâng probe care să-i dovedească vinovăţia.