Crimele de la Caracal. Motivul pentru care Gheorghe Dincă a plâns în faţa anchetatorilor

Ultima actualizare:

    Ghoerghe Dincă şi-a recunoscut crimele, dar anchetatorii încă mai caută cadavreleFoto: Arhivă Click
Ghoerghe Dincă şi-a recunoscut crimele, dar anchetatorii încă mai caută cadavreleFoto: Arhivă Click

Am intrat în a patra săptămână de cercetări la casa ororilor din Caracal, timp care s-a până acum s-a scurs în defavoarea anchetatorilor care nu au prea reuşit să pună cap la cap puzzle-ul crimelor de la Caracal. În tot acest timp, Gheorghe Dincă, principalul supect în acest caz, şi-a recunoscut faptele oribile, ba chiar a fost cuprins de remuşcări şi a cedat nervos în faţa oamenilor legii. Potrivit unor surse din anchetă, monstrul din Caracal a vrăsat câteva lacrimi şi a mărturisit că regretă ce a făcut.

Chiar dacă la început, Gheorghe Dincă, mecanicul de 66 de ani din Caracal, i-a luat peste picior pe oamenii legii şi a ascuns mult timp detalii importante din anchetă, acum suspectul pare că se căieşte pentru tot ceea ec a făcut. Bărbatul a plâns în fața anchetatorilor, cărora le-a mărturisit că regretă crimele oribile de la Caracal. Mai mult, acesta le-a făcut şi o destăinuire în privinţa copiilor săi.

Suspectul le-ar fi spus oamenilor legii că îşi iubeşte copiii, că regretă ce a făcut şi îi pare rău că a minţit la început. El a susţinut că vrea să plătească pentru faptele sale. Gheorghe Dincă ar fi mărturisit şi că ducea femei în Italia, pentru care primea 500 de euro.

Alexandru Cumpănaşu crede că Dincă face parte dintr-o reţea de trafic de minore

Unchiul Alexandrei Măceşanu, adolescenta care a cerut ajutor la 112, a venit cu noi informatii privind cazul din Caracal. Alexandru Cumpănaşu susţine că Gheorghe Dincă beneficiază de protecţie din partea clanurilor din Olt.

”Eu merg din prima zi pe această versiune cu rețeaua de trafic de minore. Din informațiile pe care le-am primit, acest om nu acționa singur, are un anturaj destul de bine conturat. El avea o viață foarte activă. În acest moment, lucrurile sunt mai neclare ca la început.

Are o protecție foarte clar stabilită din partea clanurilor din județul Olt. Din punctul meu de vedere nu a fost ucisă (n.r. Alexandra Măceşanu) în acea curte, e a doua concluzie certă. Acest individ și cazul în sine începe să deranjeze foarte tare toate sferele de influență pentru că vin informații către mine, către presă și către alții despre clanuri din întreaga țară”, a zis Cumpănașu la antena3.ro.

Citeşte şi:

Crimele de la Caracal. Rămăşiţele osoase din pădure nu sunt ale Alexandrei

Crimele de la Caracal. Telefonul de pe care a sunt Alexandra la 112 a fost ars

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net