Crimele de la Caracal. Gheorghe Dincă rămâne după gratii pentru încă 30 de zile

4-gheorghe-dinca-foto_mediafax_.jpg

gheorghe dinca
Gheorghe Dincă are 66 de ani şi riscă închisoarea pe viaţă
foto: captură video

În timp ce anchetatorii scotocesc după probe noi, Tribunalul Olt a prelungit miercuri (14 august) mandatul de arestare preventivă pe numele lui Gheorghe Dincă. Magistraţii au decis să ca suspectul în cazul crimelor de la Caracal să rămână după gratii pentru încă 30 de zile, până în 24 septembrie.

Potrivit deciziei, Tribunalul Olt a dispus, miercuri, prelungirea duratei arestării preventive pe 30 zile, din 26 august pînă în 24 septembrie. Inculpatul nu a contestat decizia magistraţilor.

Gheorghe Dincă a fost dus, miercuri, la Tribunalul Olt, unde procurorii DIICOT au cerut prelungirea mandatului de arestare preventivă pe numele bărbatului care a recunoscut că le-a omorât pe Alexandra Măceşanu (15 ani) şi Luiza Melencu (18 ani) şi apoi le-a ars cadavrele.

În paralel, la Caracal, anchetatorii continuă, miercuri, cercetările la casa lui Gheorghe Dincă. Aceştia vor folosi, potrivit unor surse judiciare, aparatură specială pentru scanat solul, cu care speră să poată descoperi şi alte probe posibil îngropate sub pământ sau în gropile betonate. De asemenea, sursele citate au precizat că la cercetări va participa şi o echipă formată din specialişti în geodezie.

Crimele de la Caracal. Oasele găsite în pădure nu sunt ale Alexandrei Măceşanu

Tot miercuri, medicii legişti au făcut publice rezultatale expertizelor efectuate asupra rămăşiţelor osoase găsite săptămâna trecută în pădure. Ei confirmă că în acest moment este vorba despre o a doua victimă a lui Gheorghe Dincă, alta decât Alexandra Măceşanu. Până acum, surse din anchetă dezvăluiau că aceste rămăşiţe osoase ar fi fost ale adolescentei care a sunat de mai multe ori după ajutor la 112.

Rezultatul expertizei medico-legale a fost transmis procurorilor DIICOT care anchetează cazul crimelor de la Caracal. Aceste rezultatele au venit miercuri, deşi erau aşteptate încă de săptămâna trecută.  

Potrivit raportului legiştilor, rămăşiţele osoase descoperite în 5 august, în zona de lizieră de pădure, provin de la o persoană de sex feminin, cu vârsta cuprinsă între 15 şi 19 ani.

 

Citeşte şi:

 

Gheorghe Dincă a ars-o pe Alexandra Măceșanu într-un butoi. Medic legist: „Este o ciudățenie pe care nu mi-o pot explica!”

Crimele din Caracal. Dialogul halucinant dintre Alexandra Măceşanu şi călăul ei

 

Loading...
 
 

Citește și

  • alexandra macesanu ioan macesanu

    Părinţii Alexandrei Măceşanu, adolescenta de 15 ani care ar fi fost ucisă şi arsă de Gheorghe Dincă, sunt la capătul puterilor. Tatăl fetei a publicat o scrisoare în care explică cum i-a cerut ajutorul vărului său Alexandru Cumpănaşu să-i reprezinte în faţa autorităţilor şi le cere tuturor celor care îl critică să se abţină de la comentarii.

  • Chiar dacă Gheorghe Dincă a recunoscut că le-a violat şi le-a omorât pe Luiza Melencu (18 ani), răpită pe 14 aprilie, şi pe Alexandra Măceşanu (15 ani), sechestrată pe 24 iulie, ancheta se complică în cazul de la Caracal. Motivul? Lipsa cadavrelor. Până acum, în România n-au mai fost instrumentate cazuri de omoruri bazate doar pe resturi umane incinerate.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1