Alexandru Cumpănaşu: «Nu cred că Dincă e criminalul Alexandrei»

Ultima actualizare:

    Alexandru Cumpănaşu are 38 de aniFoto: arhivă personală
Alexandru Cumpănaşu are 38 de aniFoto: arhivă personală

În a treia săptămână de anchetă la casa ororilor din Caracal, unchiul Alexandrei Măceşanu vine cu o ipoteză care răstoarnă tot ce se ştia până acum. Alexandru Cumpănaşu crede că nu Gheorghe Dincă este criminalul pe care oamenii legii vor sa-l acuze de acele fapte oribile. El susţine că mecanicul auto de 66 de ani nu era în casă în momentul în care se presupune că ar fi prins-o pe Alexandra vorbind la telefon cu Poliţia.

Ancheta de la Caracal se complică de la o zi la alta. Alexandru Cumpănaşu a declarat, marţi, la sediul DIICOT, că nu crede că Gheorghe Dincă este criminalul nepoatei sale, precizând că bărbatul nici măcar nu era în casă la ora la care se presupune că ar fi prins-o pe Alexandra Măceşanu vorbind la telefon cu Poliţia.

"Nu vreau să întru în paranoia să cred că este un mare complot, pot spune doar atât, este o chestiune de logică elementară. Bineînţeles că eu am început această declaraţie de astăzi spunând un lucru pe care mi-l asum şi pe care nu cred că e uşor de spus, că eu nu cred că Dincă este criminalul Alexandrei. De ce spun asta? Nu pentru că am vreo simpatie faţă de animalul asta, care cred că a făcut multe la viaţa lui şi a omorât mulţi oameni, ci pentru că nu are niciun sens şi nicio logică", a declarat Alexandru Cumpănaşu, la sediul DIICOT.

Alexandru Cumpănaşu susţine că Ghoerghe Dincă ar fi avut complici

El susţine că Gheorghe Dincă nu era în casă în momentul în care se presupune că ar fi prins-o pe Alexandra vorbind la telefon cu Poliţia şi că, de aceea, nu mai crede în această ipoteză.

Alexandru Cumpănaşu, extrem de nervos că anchetatorii nu reuşesc să dezlege misterul crimelor de la Caracal
Alexandru Cumpănaşu, extrem de nervos că anchetatorii nu reuşesc să dezlege misterul crimelor de la Caracal

"Dacă acest om, acest animal, acest individ, această vieţuitoare a aflat, a prins în fapt victima vorbind la Poliţie, indiferent de cum a prins-o vorbind cu poliţiştii vorbind la 112, oameni buni, pe bune, acum s-a apucat să facă focul în curte, adică nu are sens nimic. Pe lângă faptul dovedit că la ora la care se presupune că a intrat şi a găsit-o pe Alexandra vorbind la telefon, el nu era acolo, deci nu mai există dubiu cu privire la asta. Nu cred că cineva mai are dubii, doar să ne explice procurorii cum era, poate că între timp s-a inventat teleportarea, a inventat-o Dincă în pivniţă, din punctul meu de vedere, şi vă spun foarte serios, nu cred nicio secundă în povestea Dincă- criminalul Alexandrei. Din punctul meu de vedere, omul asta a plecat să facă loc şi pentru a lăsa alţi complici să o ia pe Alexandra să o mute de acolo şi să se mişte rapid", a declarat acesta.

Alexandru Cumpănaşu susţine că teoria sa este susţinută de faptul că Gheorghe Dincă a lăsat la vedere obiecte personale de-ale Alexandrei, precum inelul, ceea ce un criminal nu ar fi făcut. "Nu există aşa ceva. Eu varianta asta nu o să o accept", a spus acesta.

Cumpănaşu a avut o întrevedere marţi dimineaţă la Avocatul Poporului şi urmează să se întâlnească, tot marţi, de la ora 17.00, la STS. "La ora 17, voi avea o întâlnire cu şeful STS tocmai pentru a vedea de ce sistemul AML nu a fost implementat până în prezent şi ce implicaţii tehnice are acest lucru asupra vieţilor, inclusiv a Alexandrei", a declarat Cumpănaşu.

Unchiul Alexandrei Măceşanu a fost primit în audienţă, marţi, de către procurorul-şef DIICOT Felix Bănilă.

Citeşte şi:

Crimele de la Caracal. Telefonul de pe care a sunt Alexandra la 112 a fost ars

Explicaţia genunchierelor purtate de Gheorghe Dincă. Ce spun medicii

image
image
image
image
image
image
pensionar jpg
bebelus jpg
istoria otopeni jpg
lumnare aprinsa slujba de inviere biserica jpeg
echinoctiul 2019 primavara jpeg
ninsori si ger in martie getty jpg
copii calatorie avion jpg
3 lacul ursu jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net