Crimele de la Caracal. Telefonul de pe care a sunt Alexandra la 112 a fost ars

Ultima actualizare:

    Gheorghe Dincă ar fi ars în cazanul din curte şi telefonul de pe care Alexandra a sunat la 112Foto: arhivă personală
Gheorghe Dincă ar fi ars în cazanul din curte şi telefonul de pe care Alexandra a sunat la 112Foto: arhivă personală

Noi detalii ies la iveală în cazul crimelor de la Caracal. Avocatul Tonel Pop, cel care reprezintă familia Luizei Melencu şi participă la cercetări, a povestit că telefonul de pe care Alexandra Măceşanu, adolescenta de 15 ani care ar fi fost ucisă de Gheorghe Dincă, a sunat la 112 a fost ars.

Tonel Pop, avocatul familiei Melencu a povestit la ”Sinteza Zilei” că telefonul de pe care Alexandra Măceșanu cea de-a doua victimă a lui Gheorghe Dincă a fost distrus prin ardere.

„Acel telefon nu face parte din cele trei telefoane care au fost expertizate, în sensul că s-a clonat, s-a copiat tot ce este în ele, urmând ca de joi să fie deschise pentru a fi vizionate. În acele telefoane nu se regăsește telefonul de pe care a sunat Alexandra. Dincă a declarat că acel telefon este ars”, a declarat Tonel Pop.

Familia Luizei, sunată de mai multe ori

Avocatul Tonel Pop, care reprezintă familia Luizei, a subliniat că familia Luizei a fost sunată de mai multe ori, de persoane diferite, care au spus că fata a plecat în străinătate, adăugând că Gheorghe Dincă are cel puțin un complice.

„Din mărturiile date, au fost două persoane cu două voci total diferite. O persoană mai tânără, undeva pe la 30 de ani și cea de-a doua persoană cu o voce mai guturală a unei persoane de peste 60 de ani. Gheorghe Dincă recunoaște acest al doilea telefon, însă rămâne în aer prima persoană”, a subliniat Tonel Pop.

Avocatul a subliniat că apelurile au fost inițiale în zile diferite, de pe SIM-uri diferite, de către persoane diferite. 

Citeşte şi:

Câţi bani i-ar fi oferit monstrul din Caracal Luizei Melencu ca să întreţină relaţii intime

Cazul Caracal a ajuns la clarvăzători.”Alexandra trăiește”

image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net