Coroană de 300.000.000 de lei la căpătâiul lui Fane Spoitoru

Ultima actualizare:

    Priveghiul s-a ţinut pe domeniul interlopului,  de pe Şos. Cernica, la periferia CapitaleiFoto: Click!
Priveghiul s-a ţinut pe domeniul interlopului, de pe Şos. Cernica, la periferia CapitaleiFoto: Click!

Opulenţă cât cuprinde la priveghiul lui Fane Spoitoru! Rude, prieteni din lumea interlopă, dar şi manelişti s-au întrecut în coroane de flori de Cartea Recordurilor.

Bodyguarzi cu ceafa groasă, raşi în cap şi plini de tatuaje, maşini de lux şi lăutari la costum şi pantofi de lac. Un cort imens de unde lumea iese plânsă şi câteva grătare imense, lângă care, seara, se cântă şi se bea. Cam asta e, de două zile, atmosfera la priveghiul celebrului interlop Ion Titişor, zis Fane Spoitoru.

La marginea Capitalei, în Pantelimon, pe şoseaua Cernica, la numărul 200, acolo unde Fane deţinea un bar, dar şi o mică bază sportivă, s-a stabilit pentru trei zile cartierul general al interlopilor, bucureşteni, dar nu numai. Clanul Caranilor, clanul Sportivilor, Cămătarii, toţi au trecut să lase un ultim omagiu la căpătâiul lui Fane. Iar care nu a putut să ajungă, din simplul motiv că se află după gratii, a trimis prin „locotenenţi” mesajul de adio pe coroane de flori, care mai de care mai spectaculoase.

Gardul proprietăţii a fost “tapetat”  cu zeci de coroane de flori
Gardul proprietăţii a fost “tapetat” cu zeci de coroane de flori

Mai bine de 5 metri măsoară cel mai înalt ansamblu floral. Potrivit specialiştilor, coroana, care conţine şi portretul lui Fane, a fost realizată din peste 2.000 de trandafiri şi a costat o avere: aproximativ 300 de milioane de lei vechi! Grandomania interlopilor veniţi la priveghi a paralizat ieri piaţa de flori din Capitală. 

Fane Spoitoru va fi îngropat într-un sicriu de lux, dotat cu aer condiţionat
Fane Spoitoru va fi îngropat într-un sicriu de lux, dotat cu aer condiţionat

„Nu am mai avut de unde să cumpăr trandafiri şi garoafe. Furnizorul care mă aproviziona pe mine a vândut pentru cei care au mers la Spoitoru 10.000 de fire de trandafiri. Şi toţi cei cu care am vorbit s-au plâns că nu mai au marfă. Pentru că s-a cumpărat în prostie, direct de la sursă, de la piaţa de flori din Rahova”, ne-a explicat proprietarul unei florării din sectorul 2 al Capitalei. Fane Spoitoru va fi înmormântat astăzi, cu mare pompă, în cimitirul Bellu, acolo unde odihnesc şi părinţii săi.

Click! spune

Fane Spoitoru a murit săptămâna trecută într-un spital din Israel, în urma unei comoţii cerebrale. Fostul lider al lumii interlope a mai avut probleme grave de sănătate. Cu ani în urmă, Fane a fost diagnosticat cu o boală gravă şi a fost operat la Constanţa, de acelaşi medic care i-a salvat viaţa şi în anii ’90, când a fost împuşcat de poliţistul Nelu Florea, plutonierul căruia Spoitoru i-a tăiat mâna cu o sabie ninja. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net