Copila care şi-a înjunghiat bunica, gasită! Era îndrăgostită de tatăl ei, cu care întreţinea relaţii sexuale

Ultima actualizare:

    Bunica înjunghiată se află în afara oricărui pericol Foto:Mediafax
Bunica înjunghiată se află în afara oricărui pericol Foto:Mediafax

Noi amănunte înfiorătoare în cazul fetiţei de 13 ani care şi-a înjunghiat bunica ies la iveală. Fata, dată dispărută după ce a comis oribila faptă, a fost găsită în Oradea joi seară şi internată într-un centru de minori. Potrivit mamei sale, fata şi-a înjunghiat cu sânger ece bunica ăentru că aceasta nu o lăsa se se întâlnească cu tatăl ei, cu care obişnuia să întreţină relaţii sexuale.

Copila de 13 ani care și-a înjunghiat bunica a fost găsită și internata într-un centru de minori al D.G.A.S.P.C. Bihor. Ea era căutată de oamenii legii din data de 11 august, atunci când a dispărut după ce a comis fapta reprobabilă. Din fericire, preadolescenta este nevătămată, dar va fi examinată de medicii psihiatri pentru a stabili împrejurările în care a săvârşit acţiunea. 

Motivul pentru care fata şi-a înjunghiat bunica a fost faptul că aceasta nu îi permitea să coboare în faţa blocului pentru a se întâlni cu tatăl său. Potrivit mamei fetiţei, copila întreţinea relaţii sexuale cu tatăl său şi dezvoltase sentimente nefireşti pentru acesta. „El a intreținut relații sexuale cu Abigail. Chiar și Abigail a confirmat asta însă după și-a revocat cuvintele. Dragul de a-i lua apărarea ți sacrificiul…deci ceea ce face ea pentru el, face doar o persoana care e îndrăgostită", susţine mama fetei. Poliţiştii au deschis un dosar penal pe numele bărbatului acuzat de faptul că a întreţinut relaţii sexuale cu minora în vârstă de 13 ani.

Medicii au veşti bune despre starea de sănătate a bunicii care se află în afara oricărui pericol, în ciuda rănilor care i-au fost produse de propria nepoată. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net