Consilierul lui Orban explică poza cu șprițul: "Prea o fac unii de sfârşitul lumii! Le fierbe pipota de satisfacție"

Ultima actualizare:

    Apropiere socială, alcool și tutun în biroul lui Ludovic Orbanfoto: Facebook / Rodica Nassar
Apropiere socială, alcool și tutun în biroul lui Ludovic Orbanfoto: Facebook / Rodica Nassar

Cea mai rostogolită poză pe Internet la ora actuală a stârnit reacții din toate taberele politice. În timp ce PSD-iștii îl ironizează pe premier, dar și îi cer demisia, colegii de partid ai lui Ludovic Orban își apără șeful. "Prea o fac unii de sfârşitul lumii", spune consilierul personal al premierului.

Consilierul personal al premierului Ludovic Orban, Florin Ivan, afirmă că a văzut la multe persoane "o satisfacţie vecină cu catharsisul" după publicarea fotografiei cu premierul şi mai mulţi miniştri care mănâncă, beau şi fumează într-un birou de la Guvern. "Nu se fumează în instituţiile publice. De acord! Bucuria tuturor cârcotaşilor și a minţilor insalubre: i-am prins! Gata! Au belit-o! N-au măşti la gură, le-au aruncat pe masă", spune el, menţionând că nu îl apără pe premier, dar "prea o fac unii de sfârşitul lumii".

Florin Silviu Ivan, consilierul personal al lui Ludovic Orban
Florin Silviu Ivan, consilierul personal al lui Ludovic Orban

Florin Silviu Ivan: Poza a fost făcută luni, de ziua lui Ludovic Orban

"Pe 25 mai a fost ziua lui Ludovic. Sâmbătă am fost la el, am vorbit 30 de minute de-ale noastre, am băut o cafea, i-am urat cele ce se cuveneau a fi urate si i-am dăruit o cravată. Dacă voia să facă un exces de putere ne chema undeva şi o făceam lată. Luni, la ceas târziu, după o lungă şedinţă câţiva colegi stau şi beau un pahar. Aurescu trage dintr-o ţigară de foi. Ludovic le fumează pe ale lui, Rothmans, pachet lat. Nu se fumează în instituţiile publice. De acord! Bucuria tuturor cârcotaşilor și a minţilor insalubre: i-am prins! Gata! Au belit-o! N-au măşti la gură, le-au aruncat pe masă. Noi stăm ca proştii în izolare iar ăştia stau ca belferii. E okay? V-aţi săturat sau vreţi și un desert din care să curgă sânge şi din care să mustească ipocrizia?", a scris pe Facebook Florin Silviu Ivan. El a afirmat că observă "la mulţi o satisfacţie vecină cu catharsisul".

"Nu-l apăr pe Ludovic. A ajuns la vârsta la care se poate apăra singur"

Consilierul a adăugat că nu îl apără pe premier. "Nu-l apăr pe Ludovic. A ajuns la vârsta la care se poate apăra singur. Dar mi se pare că prea o fac unii de sfârşitul lumii. Şi ce este mai amuzant, că le fierbe pipota de satisfacţie. Aia a prostului care asteaptă căderea drobului de sare doar pentru satisfacţia măruntului «v-am spus eu!». Cu cât mai mare este ura lor, cu atât mai profundă trebuie să fie liniştea ta. Nu-i vei vindeca pe ei fiindcă rămân aceiaşi gnomi nevindecabili. Te vei vindeca în schimb pe tine", a încheiat Florin Silviu Ivan.

Povestea fotografiei care a devenit virală

Fotografia a fost distribuită pe Facebook de Cristian Vasilcoiu, fost consilier al Liei Olguța Vasilescu, de Rodica Nassar, fost deputat PSD, dar și de fostul vicepreşedinte PSD Eugen Teodorovici. În imagine apar Lucian Bode, ministrul transporturilor, cu două pahare de șampanie în față, Raluca Turcan, vicepremier în guvernul Orban, premierul Ludovic Orban, care fumează și care are un pahar de bere în față, Virgil Popescu, ministrul economiei, cu un pahar de whiskey în mână și Bogdan Aurescu, ministrul de externe, care fumează un trabuc. Cu mănuși. E de remarcat că au avut grijă să nu lipsească gheața pentru whisky, frapiera fiind poziționată în dreptul ministrului Bode.

Citește și:

Reacţia lui Orban după ce a băut şi a fumat alături de miniștri, în biroul de la Guvern: "Şi ce să fac? Asta e!"

Victor Ponta îl ironizează pe Ludovic Orban pentru poza cu șprițul de la Guvern

image
image
image
image
image
image
medic jpg
foto1 viol jpg
ce te impiedica sa ai mai multi bani 1536x864 jpg
bani divort1 jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
legume fructe vitamine naturale jpg
roman bogat cantacuzino1 jpg
Rares Bogdan FOTO Facebook
image
actualitate.net
image
actualitate.net