Reacţia lui Orban după ce a băut şi a fumat alături de miniștri, în biroul de la Guvern: "Şi ce să fac? Asta e!"

ludovic-orban.jpg

ludovic orban
Ludovic Orban
Foto: Arhiva Click!

Într-o declaraţie pentru Mediafax, premierul Ludovic Orban susţine că nu a văzut poza în care apare cu ţigara în mână şi cu berea în faţă, în biroul său de la Palatul Victoria.

„Nu ştiu despre ce e vorba, când o să umblu o să mă uit. Acuma m-am dat jos din avion, am fost plecat la Mureş şi la Maramureş, habar n-am. Ştiu eu în ce poză apar? Şi ce să fac. Asta e. Dacă e o poză, e o poză. Asta e", a declarat premierul Ludovic Orban, vineri seară, pentru Mediafax. În fotografie apar premierul Ludovic Orban, vicepremierul Raluca Turcan, singura care are o mască, dar ţinută sub bărbie, ministrul Economiei Virgil Popescu, ministrul Transporturilor Lucian Bode şi ministrul de Externe Bogdan Aurescu.

guvern-birou-alcool.jpg

În imagine apar 6 persoane, deși la terase vom avea voie să stăm maxim 4, dacă nu facem parte din aceeași familie
foto: Facebook / Rodica Nassar

Fotografia a fost distribuită pe Facebook de Rodica Nassar, fost deputat PSD. În imagine apar Lucian Bode, ministrul transporturilor, cu două pahare de șampanie în față, Raluca Turcan, vicepremier în guvernul Orban, premierul Ludovic Orban, care fumează și care are un pahar de bere în față, Virgil Popescu, ministrul economiei, cu un pahar de whiskey în mână și Bogdan Aurescu, ministrul de externe, care fumează un trabuc. Cu mănuși. E de remarcat că au avut grijă să nu lipsească gheața pentru whisky, frapiera fiind poziționată în dreptul ministrului Bode. Practic, primul restaurant de după pandemie a fost deschis mai devreme, și nu oriunde, ci chiar în biroul șefului Guvernului.

Citește și:

Uite ce șprițuri tari se dau la Guvern! "Ședință" cu alcool și tutun în biroul lui Ludovic Orban

Măsuri de relaxare de la 1 iunie: lista completă! Maxim 4 oameni la o masă, la terase

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1