Uite ce șprițuri tari se dau la Guvern! "Ședință" cu alcool și tutun în biroul lui Ludovic Orban

Ultima actualizare:

    Apropiere socială, alcool și tutun în biroul lui Ludovic Orbanfoto: Facebook / Rodica Nassar
Apropiere socială, alcool și tutun în biroul lui Ludovic Orbanfoto: Facebook / Rodica Nassar

Viralul serii de vineri nu vine de la finala "Românii au talent" (PRO TV), ci tot de pe Facebook, unde circulă o fotografie în care apar mai mulți membri ai Guvernului, alături de șeful lor, Ludovic Orban. Aceștia se tratează cu alcool, cu tutun, fără măști de protecție și fără distanțarea socială pe care au impus-o populației.

Fotografia, care face deja mare vâlvă, a fost distribuită pe Facebook de Rodica Nassar, fost deputat PSD, care a alăturat și un mesaj ironic. "Guvernul României în ședința de lucru! Bode bea șampanie, Orban bea bere și Popescu bea whisky! Nu am aflat încă ce se fumează! Bine că au avut grijă ca măștile folosite să le așeze frumos pe masă, lângă farfuriile cu mâncare". În imagine apar Lucian Bode, ministrul transporturilor, cu două pahare de șampanie în față, Raluca Turcan, vicepremier în guvernul Orban, premierul Ludovic Orban, care fumează și care are un pahar de bere în față, Virgil Popescu, ministrul economiei, cu un pahar de whiskey în mână și Bogdan Aurescu, ministrul de externe, care fumează un trabuc. Cu mănuși. E de remarcat că au avut grijă să nu lipsească gheața pentru whisky, frapiera fiind poziționată în dreptul ministrului Bode.

În imagine apar 6 persoane, deși la terase vom avea voie să stăm maxim 4, dacă nu facem parte din aceeași familie
În imagine apar 6 persoane, deși la terase vom avea voie să stăm maxim 4, dacă nu facem parte din aceeași familie

Eugen Teodorovici confirmă că scena a fost surprinsă în biroul prim-ministrului României şi îi cere lui Ludovic Orban să-şi dea demisia. „Capitalul românesc aşteaptă măsuri pentru salvare şi relansare economică, Orban şi gașca lui de hoţi şi trădători de ţară fumează, consumă băuturi alcoolice şi îşi ghiftuiesc burdihanele, culmea... în birourile instituţiilor publice pe care le conduc", scrie fostul vicepreşedinte PSD pe Facebook

Citește și:

Reacţia lui Orban după ce a băut şi a fumat alături de miniștri, în biroul de la Guvern: "Şi ce să fac? Asta e!"

Măsuri de relaxare de la 1 iunie: lista completă! Maxim 4 oameni la o masă, la terase

image
image
image
image
image
image
pensionar jpg
bebelus jpg
istoria otopeni jpg
lumnare aprinsa slujba de inviere biserica jpeg
echinoctiul 2019 primavara jpeg
ninsori si ger in martie getty jpg
copii calatorie avion jpg
3 lacul ursu jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net