Victor Ponta îl ironizează pe Ludovic Orban pentru poza cu șprițul de la Guvern

Ultima actualizare:
Apropiere socială, alcool și tutun în biroul lui Ludovic Orban
Apropiere socială, alcool și tutun în biroul lui Ludovic Orban

Rivalii politici ai lui Ludovic Orban se întrec în ironii, pe Facebook, după ce fotografia cu șprițul de la Guvern a devenit virală. Fostul premier Victor Ponta face și o listă cu regulile pe care șeful Guvernului și colegii lui le încalcă.

Victor Ponta a reacționat pe Facebook după ce fotografia care nu face cinste guvernului Orban a devenit cel mai aprins subiect de weekend. Liderul Pro România face și o listă de păcate, pe care Ludovic Orban și miniștrii săi le comit.

"Porunca 1 - Să purtați masca în locuri închise!Porunca 2 - să păstrați distanță socială!Porunca 3 - să nu fumați în instituții publice!Porunca 4 - să nu spui că nu ai bani de alocații pentru copii în timp ce tu bei un whiskey care costă cât alocația pe șase luni.Porunca 5 - să nu nu spui că nu ai bani de pensii, când fumezi cigars care costă cât pensia pentru o lună.Porunca 6 - poți să faci ce vrei tu la Guvern, pentru că acolo te-a pus Iohannis și nu poporul / deci batjocorește-i cât vrei, că nu contează/ toate regulile sunt pentru “fraierii” de români, nu pentru Echipa PNLPorunca 7 - să ieși să spui că whiskey și cigar sunt rămase de la PSD și ei doar distrugeau <<ciuma roșie>>. Am întrebat și eu foștii colaboratori de la Guvern ce făceau în acel birou și la ce se uitau (cunosc biroul acela de la etajul 1). Am aflat răspunsul: se uitau la televizor și ascultau, pentru că era Victor Ponta la RTV!", a scris fostul premier pe pagina de Facebook.


    Apropiere socială, alcool și tutun în biroul lui Ludovic Orbanfoto: Facebook / Rodica Nassar
Apropiere socială, alcool și tutun în biroul lui Ludovic Orbanfoto: Facebook / Rodica Nassar

Poza cu Orban și colegii la șpriț, în biroul de la Guvern, a devenit virală

În fotografia distribuită pe Facebook de Rodica Nassar, fost deputat PSD, apar Lucian Bode, ministrul transporturilor, cu două pahare de șampanie în față, Raluca Turcan, vicepremier în guvernul Orban, premierul Ludovic Orban, care fumează și care are un pahar de bere în față, Virgil Popescu, ministrul economiei, cu un pahar de whiskey în mână și Bogdan Aurescu, ministrul de externe, care fumează un trabuc. Cu mănuși. E de remarcat că au avut grijă să nu lipsească gheața pentru whisky, frapiera fiind pozționată în dreptul ministrului Bode.

Citește și:

Uite ce șprițuri tari se dau la Guvern! "Ședință" cu alcool și tutun în biroul lui Ludovic Orban

Reacţia lui Orban după ce a băut şi a fumat alături de miniștri, în biroul de la Guvern: "Şi ce să fac? Asta e!"

image
image
image
image
image
image
iasi oras romania jpg
masa de pranz jpeg
ligia deca cozi gradinite de vara inscriere 842028 webp
medic jpg
foto1 viol jpg
ce te impiedica sa ai mai multi bani 1536x864 jpg
bani divort1 jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net