Concurs de eleganţă a maşinilor istorice, la Castelul Peleş

Ultima actualizare:

Jaguar XK150, Fiat 850 Sport Coupe, Cadillac Convertible, Citroen AC4, Renault Caravelle, Ford Moustang Fastback. Acestea sunt doar câteva dintre „bijuteriile" care vor participa la „concursul de eleganţă" care va începe mâine, la Sinaia.

La ora 10.00, va avea loc deschiderea concursului şi jurizarea maşinilor istorice participante, în curtea Castelului Peleş. Preşedintele juriului va fi fostul prim-ministru Călin Popescu-Tăriceanu, iar accesul publicului la concurs este liber.

În incinta Domeniului Regal Sinaia vor putea fi admirate alte 11 vehicule istorice, printre care amintim Volvo 244 GL din 1976 aparţinând principelui Radu al României şi Mercedes Benz 280 SL din 1968 care îi aparţine lui Călin Popescu-Tăriceanu.

Între orele 17.00 şi 18.00, maşinile istorice participante la „Concursul de eleganţă" vor organiza o paradă în oraşul Sinaia. La parada maşinilor istorice, primarul oraşului Sinaia, Vlad Oprea, va conduce un Excalibur fabricat în anul 1983 de culoare roşie, replică a Mercedesului K500 din 1938, cu un motor V6 de 230 cai putere.

„La Sinaia, fostă reşedinţă a regilor, în anul 1933, se organiza prima Cursă de Coastă, concurs ce a fost continuat timp de 14 ani şi a cărui tradiţie am reluat-o acum trei ani. Aceste competiţii se încheiau cu Concursul de Eleganţă la care defilau cele mai luxoase maşini din acele timpuri. Este o idee excelentă de a reînvia spiritul unei epoci istorice şi de a ne bucura de prezenţa Alteţelor Sale Regale", a declarat primarul.

De la ora 19.00, va începe festivitatea de premiere a concursului, în sala Regele Ferdinand din cazinoul Sinaia. La eveniment, sunt aşteptaţi să participe principele Radu al României şi principele Nicolae al României.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
barbat ceasca ceai cafea 12 30 2009 2 35 02 pm jpeg
BUCHETTE DEL VINO FLORENTA jpg
Pensionatul Domnesc de Fete jpg
bătrâni  foto   Shutterstock jpg
ambulanta jpg
aeroport foto pixabay jpg
masa de paste shutterstock jpg
maramures paste1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net