Concluziile şocante ale medicului legist în dosarul Elodia

Ultima actualizare:

    Cioaca şi Elodia
Cioaca şi Elodia

Dispariţia Elodiei Ghinescu este unul dintre cele mai discute cazuri din România. După şase ani de la dispariţia avocatei, dosarul nu pare a fi nici pe departe soluţionat. Concluziile medicului legist privind crima care ar fi avut loc în 2007 sunt menite să facă lumină în aceast caz, însă se pare că vor stârni şi mai multe controverse.

Conform ziarulring.ro, care a intrat în posesia documentului, doctorul Iulian Fulga, a fost desemnat drept expert medico-legal şi îl reprezintă pe Cristian Cioacă în proces. Cele 21 de pagini ale "Opiniei expertale" spun că ADN-ul găsit în casa familiei Cioacă nu poate fi stabilit ca fiind al Elodiei şi nu se poate spune cu certidutine că acolo a avut loc o crimă.

"Neconcordanţa datelor privind genotipurile de referinţă (...), pe de o parte, şi datele din Tabelul Raportului de Expertiză Medico-Legală a INML, fac incertă apartenenţa profilului ADN de sex feminin purtând indicativul (...) fiicei numiţilor Ghinescu Dumitru şi Ghinescu Emilia. (...) Elementele obiective de care dispunem nu permit aprecieri cu caracter medico-legal asupra cauzei şi felului morţii, felului leziunilor, modului de producere a acestora, raportului de cauzalitate dintre leziuni şi moarte (n.r. - presupusa moarte)", spune raportul.

Totuşi, concluzia oficiala a INML contează mai mult pentru judecători, dar ei sunt obligaţi să ţină seamă şi de acest document.

Joi, procesul a fost amânat din nou, datorită unei cererei prin care cazul va fi judecat la Curtea Supremă. Instanţa a stabilit un nou termen, 25 martie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
vaccin gripa jpg
Dieta post cinci zile beneficii jpg
sorina pintea jpeg
Ion Iliescu. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
femeie cu haine  foto   Shutterstock jpg
Canicula - caldura - termometru -meteo - FOTO Shutterstock
image png
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net