Cod galben de ninsori în 11 județe. Intră în vigoare vineri seara

ninsorie_munte.jpg

E cod galben de ninsori la munte
foto: Pixabay

Meteorologii au emis o avertizare cod galben de ninsori moderate cantitativ, care vizează 11 judeţe. Avertizarea intră în vigoare vineri, la ora 20.00, şi e valabilă până sâmbătă la prânz. De asemenea, meteorologii anunţă că vremea devine rece pentru această dată, cu temperaturi minime negative în toate regiunile.

Meteorologii anunţă că, de vineri seară până sâmbătă la prânz, în cea mai mare parte a Carpaţilor Occidentali şi Meridionali va ninge.

”Stratul de zăpadă nou depus local va fi consistent. Din a doua parte a nopţii de vineri spre sâmbătă (20 /21 noiembrie) şi în prima parte a zilei de sâmbătă (21 noiembrie) în sudul şi sud-vestul Transilvaniei, precipitaţiile vor fi mai ales sub formă de ninsoare şi se va depune strat de zăpadă”, au transmis meteorologii, conform News.ro.

Codul galben este valabil pentru 11 judeţe – Alba, Argeş, Braşov, Cluj, Caraş-Severin, Dâmboviţa, Gorj, Hunedoara, Sibiu, Sălaj şi Vâlcea.

Vremea se răcește în toată țara

Până sâmbătă după-amiază este în continuare în vigoare informarea de precipitaţii şi vânt.

”La finalul săptămânii, vremea va deveni rece pentru această dată, cu temperaturi minime negative în toate regiunile”, au mai transmis meteorologii.

Loading...
 
 

Citește și

  • zapada ninsoare martie 2018 bucuresti

    Nămeți, polei și viscol. E clar că avem o primăvară atipică, însă, dacă vă aduceți bine aminte, nu e prima oară când iarna se răzvrătește la mijlocul lui martie. Ultima dată când am avut zăpadă în această perioadă a fost în 2013. De atunci și până în acest an, însă, martie a fost cu soare, pomi înfloriți și iarbă verde.

  • europa viscol ninsoare haos transporturi

    Europa se confruntă cu haos în transporturi, după ce temperaturile pe aproape tot continentul au scăzut sub pragul îngheţului, iar ninsoarea puternică a blocat numeroase drumuri, provocând zeci de accidente. În Italia, autorităţile au instituit Cod roşu de ninsoare.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1