«Click!MANIA ne-a făcut fericiţi!»

Ultima actualizare:

    Bucureşteanca  Rodica Radu a câştigat  o super-tabletă
Bucureşteanca Rodica Radu a câştigat o super-tabletă

Tablete, telefoane, bani şi alte zeci de premii ajung zilnic la cititorii noştri fideli. Şi tu poţi intra în familia câştigătorilor Click!MANIA. Cumpără ziarul preferat, verifică simbolurile de pe loz şi vezi dacă ai câştigat.

Printre cei peste 800 de norocoşi premiaţi de Click!MANIA se află şi Rodica Radu. Bucureşteanca, în vârstă de 33 de ani, a câştigat o super-tabletă la cel mai tare concurs. "Este primul câştig. Nu-s norocoasă de fel la concursuri. Acum după ce-am câştigat, cumpără toată familia ziarul", ne-a spus femeia, care lucrează la o tipografie."Mă bucur foarte mult că am câştigat tableta, pentru că am un băieţel de 10 ani care va fi încântat de premiu".

Lozul Click!MANIA i-a adus 200 de lei lui Florin Băjan

Florin Băjan (35 de ani) a cumpărat mai multe ziare Click! şi a fost fericit să vadă că a câştigat 200 de lei la Click!MANIA. „Citesc ziarul vostru în fiecare zi. Am cumpărat unul şi nu avea talon câştigător. Mi-am zis să îmi încerc norocul, iar la al treilea ziar am găsit 200 de lei. Vin foarte bine acum, înainte de Paşte", ne-a spus Florin Băjan, care este şofer.

Petruţa a câştigat 200 de lei

Bucureşteanca Petruţa Demenciuc (51 de ani) a câştigat cu ziarul preferat. Lozul Click!MANIA i-a adus pensionarei 200 de lei.

„Sunt cititoare fidelă, dar nu m-am gândit că am norocul să nimeresc un loz câştigător. De bani o să-mi cumpăr alimente", ne-a declarat Petruţa.

«Click! nu ne lipseşte din casă!»

Georgeta Vladu (57 de ani) s-a ales cu un telefon de ultimă generaţie la Click!MANIA.

"Eu cumpăr zilnic Click! Fie că aveţi concurs sau nu, ziarul nu ne lipseşte din casă. Telefonul va rămâne în familie, îl păstrez pentru mine", ne-a spus bucureşteanca de profesie contabilă.

«Îi fac un cadou soţiei!»

Şi Dulcă Florentin (52 de ani) se numără printre norocoşii care au câştigat cu Click!MANIA. Bucureşteanul s-a ales cu 200 de lei.

"E primul câştig din viaţa mea. Nici nu-mi vine să cred. Nu i-am spus încă soţiei, pentru că vreau să-i fac o surpriză. O să-i cumpăr un cadou frumos", ne-a spus pensionarul.

Ţi-am pregătit peste 11.000 de premii!

Click!MANIA te premiază zilnic. Iată tot ce trebuie să ştii despre concursul nostru.

Cele două maşini îşi aşteaptă câştigătorii

simeon stalpnicul png

Cât durează concursul? Tichetele de concurs sunt lipite zilnic pe ziarul tău preferat, în perioada 21 martie-15 mai 2014, cu excepţia zilelor de 20 şi 21 aprilie când ziarul Click! nu va apărea pe piaţă deoarece în aceste zile este Sărbătoarea Paştelui.

Câte premii sunt în joc? În total, Click!MANIA ţi-a pregătit 11.012 de premii, iar valoarea totală a câştigurilor este de 570.000 de lei.

Ce poţi câştiga? Sunt în joc: 2 maşini (Citroën C-Elysée şi Peugeot 208), 8 premii de 5.000 de lei fiecare, 100 de premii a câte 500 de lei fiecare, 700 de premii în valoare de 200 de lei fiecare, 101 telefoane Allview, 101 tablete Allview, 2.000 de abonamente pe o lună de zile la ziarul Click! , 1.900 de ochelari de soare şi 6.100 de brăţări UV.

Cum poţi câştiga? Desfă zilnic clapeta lozului şi verifică simbolurile. Câştigi dacă pe loz găseşti 3 simboluri identice.

Unde revendici premiul? Sună la 0318.603.425, 0318.603.426, 0318.603.427 şi 0318.603.428, tarif normal, între orele 08.30 şi 17.00, în ziua de apariţie a ziarului.

Când revendici premiul? Premiul îl revendici chiar în ziua de apariţie a ziarului pe care ai găsit lozul câştigător.

În atenţia abonaţilor! Participanţii abonaţi la care în weekend ziarele nu ajung deoarece Poşta Română nu distribuie abonamentele în aceste zile pot suna pentru revendicarea premiilor de sâmbătă şi duminică în lunea următoare între 08.30 – 17.00.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
Regele Charles Kate Middleton jpg
Vitamina FOTO Shutterstock jpg
lapte pixabay jpg
image
vreme furtuna png
femeie loterie loto istock jpg
magazin malle jpg
gunoi freepik jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net