«Click!MANIA mi-a adus primul câştig»

rodica-chirita_clickmania_castigator.jpg

rodica chirita castigator clickmania
Rodica Chiriţă a câştigat un set cu un ibric electric şi o râşniţă la cel mai iubit concurs din presă
Foto: Click!

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Primul câştig din viaţă a venit de la ziarul său de suflet. Rodica Chiriţă a câştigat un set cu un ibric electric şi o râşniţă la cel mai iubit concurs din presă.

Bucureşteanca de 58 de ani nu ratează nici un număr din ziarul ei preferat, iar fidelitatea i-a fost răsplătită cu un loz norocos. “Citesc Click! de când a apărut pe piaţă şi pot spune că e un ziar care s-a îmbunătăţit foarte mult. Găsesc de toate în el, de la mondenităţi la ştiri despre sport sau de pe glob. Mie una îmi satisface toate cerinţele”, ne-a spus pensionara. Doamna Rodica a câştigat un set cu un ibric electric şi o râşniţă la Click!MANIA. “Mă bucur tare pentru premiu. A picat bine pentru că nu aveam râşniţă şi chiar voiam să-mi cumpăr una şi sunt şi mare iubitoare de cafea”, ne-a mai spus câştigătoarea.
Mai sunt mii de premii în joc! Poţi câştiga o Honda Civic (în valoare de 102.052 de lei), premii în bani (5.000 de lei, 1.000 de lei şi 300 de lei), electrocasnice, abonamente pe o lună la Click! şi mii de alte surprize. În plus, avem lozurile cu reducere la produsele din gamele Dormeo, Delimano, Topshop, Walkmaxx.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

  • castigator, concurs, premii, clickmania

    Cel mai iubit concurs din presă a premiat până acum peste 5.400 de cititori fideli din toate colţurile ţării. Cumpără şi tu ziarul zilnic şi poţi intra în marea familie a norocoşilor de la Click!MANIA.

  • castigator, concurs, premii, clickmania

    “Click!MANIA este concursul nostru preferat. Mai vrem premii!”, ne spun într-un glas cititorii noştri fideli. Şi au şi de ce! Zi de zi, cel mai iubit concurs premiază sute de cititori. Până acum s-au câştigat peste 5.000 de premii: tablete, telefoane, bani şi chiar o maşină.

  • Peste 3.100 de români din toate colţurile ţării au câştigat cu Click!MANIA. Unii au descoperit cele trei simboluri identice, alţii au câştigat reducerea şi au comandat produsele, dar avem şi norocoşi care au jucat la Click!MANIA mobile.

  • castigator, concurs, premii, clickmania

    Viorica Popescu (56 de ani) ne-a vizitat la redacţie cu un loz câştigător. Bucureşteanca a câştigat un set cu ibric electric şi o râşniţă. Ea este doar unul dintre miile de câştigători premiaţi până acum de Click!

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5