«Click!MANIA mi-a adus cel mai tare premiu de Paşte»

Ultima actualizare:

    După ce a descoperit cel mai râvnit loz, constănţeanul Dincă Mergiu s-a ales cu un autoturism Dacia Logan MCV Foto: Dorin Constanda
După ce a descoperit cel mai râvnit loz, constănţeanul Dincă Mergiu s-a ales cu un autoturism Dacia Logan MCV Foto: Dorin Constanda

„Nici o zi fără ziarul Click!”, asta ne-a spus fericitul câştigător al autoturismului Dacia Logan MCV, în valoare de peste 8.000 de euro, oferit de Click!MANIA. Ieri am făcut cunoştinţă cu Dincă Mergiu, norocosul care a nimerit cel mai râvnit loz.

Bucurie mare în familia Mergiu din Constanţa. Ieri dimineaţă, domnul Dincă (48 de ani) s-a oprit, ca de fiecare dată, în drumul spre serviciu la chioşcul cu ziare. „Iau Click! în fiecare zi! Este ziarul meu preferat, cel care mă ţine la curent cu toate noutăţile din ţară şi de pe Glob şi care mă ajută să mă relaxez în weekend cu integrame. L-am citit şi apoi am dezlipit lozul. Nu mi-a venit să cred când am văzut că sunt trei simboluri identice cu maşina. Mi-am sunat imediat soţia, care a crezut că glumesc”, ne-a spus câştigătorul, care este administrator la o societate comercială. La redacţia noastră, a ajuns miercuri câştigătorul alături de soţie şi băiatul lor.

„Click!MANIA mi-a adus cel mai tare premiu de Paşte. Este primul meu câştig şi va rămâne în familie. O va conduce soţia, după ce îşi va lua carnetul de conducere şi apoi o să-i rămână băiatului, Daniel, care are acum 12 ani”, ne-a mai spus constănţeanul. Norocosul a plecat deja cu maşina acasă, iar acum urmează o petrecere în familie. „Un aşa câştig trebuie sărbătorit cum se cuvine. O să facem o petrecere cu rudele şi prietenii apropiaţi”, a conchis cititorul nostru fidel. 

Surpriză! Mai avem 7 premii de 5.000 de lei

Surprizele nu se opresc aici. Şi astăzi ai lozul Click!MANIA! Pentru că ne preţuim cititorii, Click!MANIA se prelungeşte cu patru zile. De luni, 25 aprilie, şi până joi, 28 aprilie, mai poţi câştiga şapte premii a câte 5.000 de lei fiecare, dar şi alte surprize. Citeşte şi tu Click! şi ai şansa să intri în marea familie a câştigătorilor Click!MANIA.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
image
vreme furtuna png
femeie loterie loto istock jpg
magazin malle jpg
gunoi freepik jpg
masina sicriu mecum auctions jpg
vaza flori jpg
banner mama luiza melencu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net