Click! a refăcut traseul în România al fiului preşedintelui SUA

Ultima actualizare:

    Donald Trump jr a bătut ţara de la Sud la Nord în 4 zile
Donald Trump jr a bătut ţara de la Sud la Nord în 4 zile

Fiul preşedintelui Statelor Unite, Donald Trump jr, a făcut un tur de forţă în România. Nu se ştie dacă aceasta a fost dorinţa sa sau gazdele s-au dat peste cap să îi arate cât de frumoasă şi interesantă este ţara noastră. Cert este că moştenitorul imperiului Trump a străbătut peste 1.300 km prin România.

Cel mai mare copil al preşedintelui Statelor Unite a stat doar patru zile pe plaiurile mioritice. A fost tratat ca un adevărat VIP. A vânat exemplare frumoase de căprioare, a dormit în hoteluri de lux, a zburat cu elicopterul prin aproape toată ţara, a vizitat două din cele mai spectaculoase castele din România şi se pare că n-a ratat nici Cimitirul Vesel din Săpânţa. Totuşi, s-a deplasat ca o nălucă, fără să fie zărit de ochii curioşi ai localnicilor, jurnaliştilor şi ai autorităţilor locale. Click! a calculat că, în total, a străbătut cel puţin 1.350 km, în patru zile, la noi în ţară.

Luni, 15 mai. Donald Trump jr a sosit în România cu un avion privat, care a aterizat pe Aeroportul Băneasa. De aici, a fost condus la Singureni, judeţul Giurgiu, la un domeniu privat de vânătoare. De altfel, Click! a aflat că omul de afaceri Sorin Stănescu, patronul FarmaVet, care deţine, printre altele, şi acest domeniu de lux, a fost cel care l-a invitat în ţara noastră pe fiul preşedintelui.

Marţi, 16 mai. Pe Aeroportul din Cluj-Napoca aterizează fiul lui Trump jr, John (8 ani), unde a sosit însoţit de o impresionantă echipă de securitate. Apoi, este preluat de un elicopter şi dus la Bran, unde se întâlneşte cu tatăl său. Pentru moştenitorii imperiului Trump, a fost o zi de relaxare. Au vizitat încântaţi Castelul Bran despre care ştiu, ca toată lumea, că ar fi fost reşedinţa Contelui Dracula. Seara, au avut parte de o petrecere cu muzică şi dans chiar la castel.

Miercuri, 17 mai. Alaiul se pune în mişcare şi se opreşte în judeţul Alba, la o nouă vânătoare şi un alt castel. Sunt informaţii oferite pe surse că Donald Trump jr ar fi fost invitat ieri dimineaţă la o partidă de vânătoare pe un fond privat de pe Valea Târnavei Mici, în zona Jidvei-Cetatea de Baltă, din judeţul Alba. Din puţinele informaţii obţinute de jurnalişti, se pare că Donald jr ar fi împuşcat exemplare frumoase de căpriori şi mistreţi, însă veterinarii nu au primit probe la analiză pentru aceste animale, ceea ce este obligatoriu după orice partidă de vânătoare. După ce a ochit căprioare, fiul cel mare al şefului de la Casa Albă ar fi vizitat şi castelul Bethlen-Haller, construit în secolul al XVI-lea, în prezent proprietate privată, deţinut de una dintre cele mai importante companii producătoare de vinuri din România.


    Donald Trump jr îl ia pe John (8 ani) peste tot cu el:  la cumpărături, la vânătoare, la pescuit  Foto: Hepta
Donald Trump jr îl ia pe John (8 ani) peste tot cu el: la cumpărături, la vânătoare, la pescuit Foto: Hepta

Joi, 18 mai. Ultima zi în România este exploatată la maximum. După castelul din Alba, americanii iau drumul Maramureşului. În jurul orei 18.00, Donald Trump jr era aşteptat să-şi facă apariţia la Cimitirul Vesel din Săpânţa, însă până la închiderea ediţiei noastre încă nu ajunsese în faţa faimoaselor cruci colorate, ci se afla se pare la Cluj. La Bucureşti, angajaţii Aeroportului Băneasa erau pe poziţii pentru a conduce VIP-urile spre avionul privat, care urma să-i ducă înapoi în America.

Are o familie numeroasă, ca şi tatăl său, preşedintele


    Foto: Guliver, Splashnews
Foto: Guliver, Splashnews

Donald Trump are o familie numeroasă: cinci copii şi opt nepoţi. Prima sa soţie, Ivana Trump, i-a dăruit trei copii, Donald jr, Ivanka şi Eric. Tiffany Trump este fiica magnatului cu cea de-a doua nevastă, Marla Maples. Cel mai mic fiu al preşedintelui SUA, Barron, are 11 ani, și este băiatul Primei Doamne, Melania Trump.


    Preşedintele SUA are cinci copii cu trei femei
Preşedintele SUA are cinci copii cu trei femei

Fiul cel mare, Donald Jr, în vârstă de 39 de ani, i-a călcat pe urme tatălui şi are şi el 5 copii. John Donald Trump III are 8 ani şi este cel mai mare dintre băieţi. Donald jr mai are încă doi băieţi şi două fete cu Vanessa Kayahaydon.

Pasiunea pentru vânătoare l-a băgat în scandal


    La vânătoare în Africa, împreună cu fratele Eric
La vânătoare în Africa, împreună cu fratele Eric

Donald Trump jr și-a împărtășit pasiunea pentru vânătoare cu fratele său, Eric, dar chiar și cu propriii copii. Dar hobby-ul i-a adus și momente neplăcute. În urmă cu aproape doi ani, cei doi fii ai lui Trump din prima căsătorie, Donald junior şi Eric, au fost implicaţi într-un uriaş scandal mediatic, după ce s-au fotografiat în Africa, alături de trofeele lor, un leopard şi un elefant.

simeon stalpnicul png
image
image
image
image
image
image
japoneza shutterstock 1824440588 jpg
iasi oras romania jpg
masa de pranz jpeg
ligia deca cozi gradinite de vara inscriere 842028 webp
medic jpg
foto1 viol jpg
ce te impiedica sa ai mai multi bani 1536x864 jpg
bani divort1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net