Cîţu: "Valul patru nu se poate justifica atât timp cât avem vaccin şi trebuie doar să ne vaccinăm"

citu3.png

Premierul Florin Cîţu consideră că valul patru al pandemiei nu se poate justifica în România
Foto: Captură Video

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Premierul Florin Cîţu a declarat că valul patru al pandemiei nu se poate justifica în România, atâta timp cât ţara noastră are vaccin şi populaţia trebuie doar să se vaccineze. El a precizat că doar vaccinarea ne scapă de pandemie.

Premierul Florin Cîţu consideră că valul patru al pandemiei nu se poate justifica în România, atâta timp cât ţara noastră are vaccin şi populaţia trebuie doar să se vaccineze.

Cîţu a fost întrebat, marţi, despre faptul că valul patru al pandemiei se apropie, sunt mulţi oameni la munte şi la mare şi ce măsuri va lua în acest caz.  
“Sunt bucuros că românii se bucură de facilităţile pe care România le are în domeniul turismului. Astă iarnă România a fost una dintre singurele ţări din Europa care a avut deschis sezonul turistic şi am prima ţară care a relaxat condiţiile şi a avut şi vaccin la liber. Noi avem vaccin, din punctul meu de vedere valul 4 nu se poate justifica atât timp cât avem vaccin şi trebuie doar să ne vaccinăm. E important ca toţi să luăm acest mesaj şi fac apel la toţi liderii politici, din opoziţie sau de la putere către toată societatea să promovăm acest mesaj cu vaccinare. Doar dacă ne vaccinăm putem să scăpăm de pandemie. Nicio altă măsură pe care am luat-o anul trecut nu ne-am scăpat de pandemie. În momentul în care a apărut acest vaccin am văzut că am putut să depăşim această fază. Este foarte important să ne vaccinăm şi dacă va fi nevoie voi merge din nou iarăşi prin ţară. Nu l-am văzut nici pe preşedintele PSD, nu i-am văzut nici pe cei care critică această campanie de vaccinare să fi făcut un minim efort în a susţine campania de vaccinare”,  a afirmat Florin Cîţu, potrivit news.ro.

 
 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5