Ciprian Sfichi, polițistul tăiat cu sabia de un interlop, are nevoie urgentă de ajutor

Ultima actualizare:

    Ciprian Sfichi a primit un diagnostic grav de la mediciFoto: Facebook
Ciprian Sfichi a primit un diagnostic grav de la mediciFoto: Facebook

În urmă cu un an, Ciprian Sfichi a fost atacat cu o sabie de un interlop și a ajuns în stare gravă la spital. Polițistul și-a petrecut mai tot timpul în unități medicale, iar acum are mare nevoie de ajutor.

Ciprian Sfichi s-a pensionat pe caz de boală. Deși a scăpat miraculos, el a primit un diagnostic foarte grav de la medici. Recuperarea lui din străinătate este extrem de costitisitoare. Ciprian Sfichi și familia lui nu își pot permite costurile. Bărbatul este căsătorit și are două fetițe, iar pensia nu îi ajunge și pentru tratamentul pe care trebuie să îl facă. Colegii lui au lansat o campanie pentru a-l ajuta.

„Ciprian Sfichi este un fost luptător”

„În urmă cu un an, în timpul unei percheziții domiciliare, Ciprian Sfichi, fost luptător SAS în cadrul IPJ Suceava, (în prezent pensionat pe caz de boală), a fost atacat cu o sabie de un interlop, fiind lovit puternic în cap. În urma loviturii, lui Ciprian i-a fost crăpat la propriu capul până la nivelul nasului, doar pregătirea fizică deosebită și șansa făcând ca acesta să scape cu viață. În prezent Ciprian suferă de HEMIPAREZĂ STÂNGA SPASTICĂ SECHELARA PARȚIAL BRAHIALA, având nevoie de recuperare intensivă de urgență în străinătate, aceasta fiind foarte costisitoare, deoarece necesită îngrijiri în mediul specializat și de durată. Ciprian este un fost luptător, un fost ”mascat”, cum îl numesc unii și are o familie de întreținut din pensia foarte mică pe care o primește, o soție și două fetițe. Eu cred că și-a făcut datoria cu onoare și sacrificiu față de noi. A pus la pământ destui infractori periculoși, astfel încât noi să ne aflăm în siguranță. Nu știu ce a făcut Ministerul Afacerilor Interne pentru el și nici nu mă mai interesează. Ne-am obișnuit cu lipsa de empatie. Știu însă că noi nu suntem lipsiți de empatie. Orice leu poate fi o șansă de recuperare pentru Ciprian. Nu contează dacă nu poți sau nu ai de unde dona, te rog să distribui această postare. Mulțumesc!”

CONT BRD ROMANIA Sfichi Dan Ciprian IBAN : RO 71BRDE340SV15605983400”, acesta este mesajul postat pe pagina de Facebook „Polițiștii au umor”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
cum să cureţi mobila din lemn jpeg
image png
criza epilepsie jpg
Traficul din Bucureştiul de altădată, în imagini jpeg
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net