Cine este sora lui Vadim! Lidia l-a visat înainte ca acesta să moară

Ultima actualizare:

    Corneliu Vadim Tudor a murit pe 14 septembrie, după ce a suferit un infarctfoto: România Tv
Corneliu Vadim Tudor a murit pe 14 septembrie, după ce a suferit un infarctfoto: România Tv

La câteva săptămâni de la moartea lui Corneliu Vadim Tudor, una din surorile omului politic, Lidia Samson, a făcut o serie de dezvăluiri cutremurătoare la adresa familiei ''Tribunului''. Cine este Lidia Samson şi ce a avut ea de mărturisit după decesul fratelui?

După trecerea în nefiinţă a lui Corneliu Vadim Tudor, detalii picante din viaţa acestuia au început să iasă la iveală. Mai exact, una din surori, Lidia Samson, a acuzat-o pe soţia “Tribunului” că l-a sărăcit. Potrivit acesteia, fratele ei a murit sărac din cauza soției și fetelor lui, care îi cheltuiau toți banii.

Cine este sora lui Vadim. Lidia Samson o atacă pe soţia Tribunului

Lidia Samson
Lidia Samson

Sora fostului preşedinte al Partidului România Mare susţine că fratele ei, Corneliu Vadim Tudor, a murit sărac lipit. Totul se datorează soţiei acestuia, Doina, şi celor două fiice, Lidia şi Eugenia.

“Așa a fost să fie, așa a fost destinul lui, să ia nevastă pe cine nu trebuia. Nu a fost vina lui, a fost vina mamei mele, ea a vrut-o, noi ținând foarte mult la mama noastră. Și el mai ales, că era cel mai mic și era răsfățat. A făcut cum a zis mama. Mama a greșit, săraca de ea. A zis că face bine. Și greșeala mamei a fost până a intrat el în pământ”, a spus sora lui Corneliu Vadim Tudor, printr-o intervenție telefonică în emisiunea "Un show păcătos", de la Antena 1.

Cine este sora lui Vadim. Femeia susţine că fratele ei nu avea niciun ban

Mai mult, femeia susține că banii din salariu nici măcar nu ajungeau la el: "Fratele meu n-avea bani de un covrig. Toți banii erau în casă la toate trei. Toți banii lui. N-avea bani de un covrig, asta vă spun cu mâna pe inimă. Fetele erau influențate de mama lor, împotriva fratelui meu. Eu cred că acum se odihnește liniștit și cred c-a vrut și el să moară, asta e. Numai ea (Doina Vadim n.r) făcea ce voia cu banii. Cheltuia câte 5.000 de euro. Nu putea să strângă băiatul ăsta un leu. Și ea tot zicea că nu-i ajung", a mai adăugat Lidia Samson, sora lui Corneliu Vadim Tudor, la câteva săptămâni după moartea acestuia.

Printr-o intervenţie telefonică la România Tv, Maria Magdalena, cealaltă soră a lui Vadim Tudor, a declarat că Lidia Samson, sora celor doi, l-a visat pe Corneliu Vadim Tudor, înainte ca acesta să moară.

"Sora mea a spus că a visat-o pe mama plângând, plângea tare şi i-ar fi spus: de ce plângi mama? Era cu Cornel de mână, exact cu o seară înainte să se întâmple. Jeni mi-a spus că a auzit şi cucuveaua. El era credincios şi de multe ori îmi spunea Doina, când era mai în putere. Dimineaţa, se ruga", a declarat Maria Magdalena, sora Tribunului.

Corneliu Vadim Tudor a încetat din viaţă la vârsta de 65 de ani. Tribunul a murit pe 14 septembrie la Centrul Clinic de Urgență de Boli Cardiovasculare al Armatei, după ce a fost adus în unitatea medicală din cauza unor probleme cardiace.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net