Unchiul Alexandrei nu crede în varianta autorităților: «A fost victima unei rețele internaționale de răpiri»

Ultima actualizare:

    Alexandru Cumpănașu speră că nepoata lui este în continuare în viață Foto Facebook
Alexandru Cumpănașu speră că nepoata lui este în continuare în viață Foto Facebook

Unchiul Alexandrei Măceșanu, Alexandru Cumpănașu, a izbucnit în mediul online, după ce o femeie a mărturisit, la Antena 3, că Gheorghe Dincă cerea taxe de protecție acum zece ani, pe vremea când locuia în Italia. Femeia a dezvăluit că alături de un alt bărbat Dincă obliga femei să se prostitueze.

Deși anchetatorii fac tot posibilul să elucideze cazul din Caracal, care a îngrozit și revoltat o țară întreagă, există în continuare câteva voci care susțin că autoritățile omit unele informații din anchetă. S-a stabilit că, în urma analizei în laborator a rămășițelor de oase găsite în curtea inculpatului Gheorghe Dincă, probele conțin ADN-ul Alexandrei Măceșanu, prin urmare, fata a fost ucisă și arsă de criminal. 

Alexandru Cumpănașu consideră că Alexandra a fost victima unei rețele internaționale de răpiri 

Totuși, există în continuare câteva informații care nu se leagă, iar atât unchiul fetei, Alexandru Cumpănașu, cât și mai mulți jurnaliști de investigație și criminologi, nu își explică cum Dincă ar fi putut să o ardă pe fată în curte fără urme sau miros. Astfel, Cumpănașu continuă să propună scenariul potrivit căruia nepoata lui ar fi fost răpită de o vastă rețea internațională de trafic de persoane, din care făcea parte și Dincă, acesta din urmă având complici care l-au ajutat în acest sens. Mai ales după ce o femeie a făcut dezvăluiri pe marginea subiectului, susținând că Gheorghe Dincă, împreună cu un complice, obliga femei să se prostitueze, în urmă cu câțiva ani. 

Alexandra Măceșanu
Alexandra Măceșanu

„În această seară s-a confirmat faptul că Alexandra a fost victima unei rețele internaționale de răpiri și exploatare de fete! Lucru pe care l-am susținut de la început cu legături în Bari chiar dacă autoritățile încercau să mă convingă că sunt nebun și monstrul este doar un psihopat.

Mărturia femeii căreia i se cerea taxa de protecție și care era forțată să se prostitueze de către monstrul Dincă și complicele rețelei nu mai lasă loc pt interpretări.

Monstrul din Caracal nu a fost și nu este singur ci parte a unei rețele acoperite de polițiști, procurori, judecători cu scopul exploatării sexuale a fetelor. ESTE CEL MAI ABOMINABIL LUCRU. ȘI NU MĂ LAS PÂNĂ NU SE AFLĂ TOT și nu plătesc toți complicii indiferent unde se află în statul român”, a fost mesajul unchiului Alexandrei, Alexandru Cumpănașu, publicat în mediul online. 

image
image
image
image
image
image
john wick keanu reeves foto epa  jpg
veronika rajek jpg
cub adrian minune png
banner dinu maxer png
banner alexandra stan png
banner oana matache png
banner laura cosoi png
banner minodora png
image
actualitate.net
image
actualitate.net