Oasele găsite în pădure ar fi ale Alexandrei. Ce spune Alexandru Cumpănaşu, unchiul adolescentei

Ultima actualizare:
Alexandru Cumpănaşu
Alexandru Cumpănaşu

Tot mai multe indicii arată că rămăşiţele osoase găsite de anchetatori în curtea lui Gheorghe Dincă şi în pădure corespund profilului genetic al Alexandrei Măceşanu. Legiştii au finalizat analiza efectuată pe oasele găsite în sacul cu cenuşă şi din câte se pare ar fi ale adolescentei de 15 ani. Medicii de la IML mai au însă în lucru alte 30 de pachete cu rămăşiţe pe care le verifică.

Alte detalii importante din ancheta tragediei de la Caracal ies la iveală. Vorbim despre un caz care se complică de la o zi la alta şi le dă anchetatorilor adevărate dureri de cap în a afla ce s-a petrecut cu adevărat în casa ororilor. Potrivit Antena 3, s-a finalizat o analiză genetică făcută de medicii de la IML, iar în oasele găsite în sacul din pădure a fost identificat un profil genetic care are urmele ADN-ului Alexandrei. La IML mai sunt și alte pachete și se fac în continuare teste genetice și pe celelalte oase găsite în aceste zile de anchetatori. În urmă cu o săptămână, IML a confirmat că Alexandra Măceşanu a fost ucisă şi arsă de Gheorghe Dincă prin analiza probelor ADN.Timpul scurt de la momentul crimei şi ascunderea rămăşiţelor osoase îi face pe anchetatori să ia în calcul ca Ghoerghe Dincă să fi avut un complice.

Reacţia lui Alexandru Cumpănaşu după ultimele analize de la IML

Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei, a dezmințit informația că osemintele găsite în pădure i-ar aparține nepoatei sale „Nu sunt oasele Alexandrei! Ştirea este falsă. Nu există niciun raport care să indice că rămăşiţele găsite în pădure sunt ale Alexandrei! Cineva are interesul să decredibilizeze presa în acest demers continuu pentru adevăr.


    Alexandru CumpănaşuFoto: arhivă personală
Alexandru CumpănaşuFoto: arhivă personală

O analiză antropologică nu certifică nimic! Demersul este menit a opri campania media pentru adevăr prin intoxicare. Rog toţi jurnaliştii să verifice înainte. Cineva se joacă cu credibilitatea lor!”, a scris Alexandru Cumpănașu pe Facebook.Medicii de la IML au finalizat în cursul zilei de joi o anchetă, iar potrivit surselor în osemintele găsite în sacul din pădure a fost identificat un profil genetic care are urmele ADN-ului Alexandrei. 

image
image
image
image
image
image
copii calatorie avion jpg
3 lacul ursu jpg jpeg
Mesaje de la ingeri pentru zodii  Ce nativi sunt binecuvantati pana in toamna ghinionul nu se atinge de ei jpg
cirese 250 lei kg jpg
japoneza shutterstock 1824440588 jpg
iasi oras romania jpg
masa de pranz jpeg
ligia deca cozi gradinite de vara inscriere 842028 webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net