Cine este a 32-a victimă a incendiului din clubul Colectiv

Ultima actualizare:

    Cine este a 32-a victimă a incendiului din clubul Colectiv. Andreea Chiriac, alături de sora mai mică și de tatăl ei (de la stânga la dreapta)foto: arhiva personală
Cine este a 32-a victimă a incendiului din clubul Colectiv. Andreea Chiriac, alături de sora mai mică și de tatăl ei (de la stânga la dreapta)foto: arhiva personală

Bilanțul persoanelor care și-au pierdut viața în incendiul de la clubul Colectiv, de vineri, 30 octombrie, a crescut marți. Din păcate, Andreea Chiriac (28 de ani), internată cu arsuri grave la Spitalul pantelimon din București, a pierdut lupta pentru viață. Ea este a 32-a victimă a incendiului din clubul Colectiv.

Andreea Chiriac a murit marți dimineață, la Spitalul Pantelimon. Tânăra fusese internată cu aersuri pe mai mult de jumătate din suprafața corpului. Medicii au făcut eforturi uriașe, timp de patru zile, pentru a o ține în viață, însă șansele ca Andreea să-și revină erau foarte mici. Din nefericire, marți dimineață, numele ei s-a adăugat pe lista persoanelor care și-au pierdut viața în tragedia din 30 octombrie. Andreea este a 32-a victimă a incendiului din clubul Colectiv.

Cine este a 32-a victimă a incendiului din clubul Colectiv. Familia victimei, sub amenințarea evacuării

În urma tinerei a rămas o familie amenințată cu evacuarea forțată. Andreea Chiriac economisea pentru un credit ipotecar care să împiedice scoaterea la licitație a casei în care locuia cu tatăl și cu sora ei mai mică, Roxana. În 2008, în perioada de boom financiar, familia a contractat un credit ipotecar în franci elvețieni. Din cauza căderii pieței imobiliare, tatăl Andreei Chiriac a avut veniturile de agent imobiliar mult scăzute, iar rata a crescut până la punctul nesustenabil, conform Euractiv.ro.

După mai multe amânări de plată, datoriile s-au acumulat până la nivelul de 133.000 de dolari. A 32-a victimă a incendiului din clubul Colectiv se străduia să economisească bani pentru a lua un credit pe numele ei în vederea stingerii datoriei și a salvării locuinței.

După producerea tragediei, prietenii tinerei au organizat o strângere de fonduri pentru a întinde o mână de ajutor familiei. Licitația organizată de bancă urma să aibă loc pe data de 16 noiembrie. Vestea salvatoare a venit de la compania la care lucra tânăra. Prietenii Andreei au fost anunțați de Mihaela Popescu, director de Resurse Umane la Oracle România, că această companie va acoperi întreaga sumă.

”Mulțumim din suflet. Visul lui Beavy a fost să ajutăm oameni. Din ce s-a colectat până acum și ce se va colecta, vom face o fundație prin care să ajutăm victimele și familiile lor și pe termen lung familii nevoiașe”, au anunțat pe Facebook prietenii Andreei Chiriac, cea de-a 32-a victimă a incendiului din clubul Colectiv.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net