Cine e bomba sexy numită ministru al Sportului! Familia ei deține o afacere cu pălincă

ioana-bran-848x478-777x437.jpg

ioana bran ministru sport
Ea este Ioana Bran, noul ministru al Tineretului și Sportului
Foto: Facebook

Ioana Bran este fiica cea mică a lui Ioan Bran, patronul Distileriilor Bran, compania care produce pălinca de export Bran, după cum informează preasm.ro. Ea a promovat în trecut pălinca produsă de familia sa, despre care spune că se află deja la „a IV-a generație de pălincari” și „ca atare, este normal ca secretul și rețeta produselor noastre să se păstreze și să se transmită din generație în generație”.

La doar 31 de ani, este deja milionară

Ioana Bran a absolvit Facultatea de Științe Economice din cadrul Universității „Babes-Bolyai” din Cluj Napoca și a obținut și un masterat în audit și expertiză contabilă. Ea a intrat în politică în 2010, iar în 2012 a fost aleasă consilier județean pe listele USL Satu Mare. În orașul său natal deține funcția de președinte al Tineretului Social Democrat și cea de vicepreședinte al Organizației Județene a PSD, conform sursei citate.

După cum era de așteptat, nici la capitolul venituri nu stă deloc rău. Sexy PSD-ista încasa în calitate de secretară a Camerei Deputaților o indemnizație de 19.500 de lei lunar. Într-un an de activitate ca parlamentară, Ioana Bran a luat cuvântul în plen de 37 de ori și de șapte ori în Biroul Permanent. A înaintat două întrebări și interpelări către miniștri și a semnat 29 de propuneri legislative din care trei au devenit legi promulgate.

În declarația de avere, Ioana Bran scrie că deține un apartament de 100 de metri pătrați în Satu Mare, un autoturism Audi, din 2010 și are active financiare în valoare de 189.000 de lei, precum și un împrumut de 30.000 de lei.

Fratele său a fost condamnat penal

daniel-bran-300x300.jpg

daniel bran
Daniel Bran, fratele Ioanei Bran
Foto: Facebook

Ca și cum ar fi o tradiție în PSD, nici Ioana Bran nu are o familie complet străină de problemele cu legea. Fratele său, Daniel Bran, a fost reținut de DNA în 2013 pentru că a luat mită în valoare de 400.000 de euro de la un denunțător. A lăsat să se creadă că avea influență asupra unui magistrat din cadrul DNA Oradea, pentru a-l determina pe acesta să dispună o soluție favorabilă într-o cauză penală și scoaterea de sub urmărire penală a denunțătorului. În 2015 a primit o condamnare de doi ani de închisoare pentru trafic de influență, după cum precizează bihon.ro.

Lista Cabinetului Dăncilă

Paul Stănescu - ministrul Dezvoltării Regionale şi vicepremier

Graţiela Gavrilescu - ministrul Mediului şi vicepremier

Viorel Ştefan - vicepremier

Ana Birchall - vicepremier

Carmen Dan - ministrul Afacerilor Interne

Teodor Meleşcanu - ministrul Afacerilor externe

Mihai Fifor - ministrul Apărării Naţionale

Eugen Teodorovici - ministrul de Finanţe

Tudorel Toader - ministrul Justiţiei

Petre Daea - ministrul Agriculturii

Valentin Popa - ministrul Educaţiei

Lia Olguţa Vasilescu - ministrul Muncii

Dănuţ Andruşca - ministrul Economiei

Anton Anton - ministrul Energiei

Lucian Şova - ministrul Transporturilor

Rovana Plumb - ministru pentru Fondurile Europene

Radu Oprea - ministrul pentru Mediul de Afaceri

Sorina Pintea - ministrul Sănătăţii

George Ivaşcu - ministrul Culturii

Ioan Deneş - ministrul Apelor şi Pădurilor

Nicolae Burnete - ministrul Cercetării

Bogdan Cojocaru - ministrul Comunicaţiilor

Ioana Bran - ministrul Tineretului şi Sportului

Bogdan Trif - ministrul Turismului

Natalia Intotero - ministrul pentru Românii de Pretutindeni

Victor Negrescu - ministrul Afacerilor Europene

Viorel Ilie - ministrul pentru Relaţia cu Parlamentul

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

  • dancila_psd_etno

    PSD s-a întrunit vineri, în şedinţa Comitetului Executiv Naţional (CExN), pentru a stabili componenţa viitorului guvern, la capătul unei săptămâni intense de negocieri cu liderii unor filiale judeţene, care încearcă să îşi impună reprezentanţi în noul executiv. În pofida avertismentelor preşedintelui Klaus Iohannis, în cabinetul condus de Viorica Dăncilă se regăseşte Rovana Plumb, care şi-a reluat portofoliul de minstru pentru Fondurile Europene.

  • viorica dancila coafura freza guvern

    După câteva apariții publice în care și-a etalat părul întins cu placa, premierul României, Viorica Dăncilă (54 de ani), a revenit la coafura „înfoiată”. Așa a apărut în urmă cu câteva minute la sediul PSD, unde, astăzi, se decide componența celui de-al treilea guvern din ultimul an.

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5