Cinci tineri din Braşov au fost loviţi în plin de o maşină în timp ce se plimbau

Ultima actualizare:

    Accidentul este cercetat de poliţiști
Accidentul este cercetat de poliţiști

Cinci tineri din comuna Feldioara, Braşov, au fost loviţi în plin de o maşină în timp ce se plimbau. Un băiat de 18 ani şi o fatăde 16 ani au ajuns în comă la spital. Şoferul care a provocat accidentul era băut şi nu avea permis de conducere.

Un băiat şi o adolescentă de 16 ani din judeţul Braşov se zbat între viaţă şi moarte după ce un tânăr inconştient a intrat cu maşina în ei. Alţi trei tineri au fost şi ei la un pas să fie striviţi de autoturism. Şoferul a fugit de la locul accidentului, dar a fost prins la scurt timp de poliţişti, potrivit România TV.

Accidentul s-a produs în comuna Feldioara din judeţul Braşov. Tânărul, care era băut bine, a furat maşina unui prieten, deşi nu avea nici permis de conducere. A gonit pe străzi, dar la un moment dat a pierdut controlul volanului şi a intrat cu viteză într-un grup de tineri. Victimele au ajuns la spital.

"Două persoane au fost lovite de autoturism, vorbim de o fata de 16 ani şi un băiat de 18 ani. Sunt în stare gravă şi au fost transportate în comă la spital de către echipajele SMURD", a declarat Ciprian Sfreja, purtător de cuvânt ISU Braşov.

Martorii spun că şoferul a fugit de la locul accidentului. Ceva mai târziu însă s-a întors fără autoturism. Voia să se asigure că nu l-a văzut nimeni. Tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net