Cele mai tari concerte de 1 mai de la malul marii

Festivalul Sunwaves

Festivalul Sunwaves de la Mamaia adună anual zeci de mii de iubitori ai muzicii electronice
Festivalul Sunwaves este unul dintre cele mai importante festivaluri ale începutului de an

Dacă distracția ar fi ca o lumânare, petrecerile de 1 Mai de pe Litoral ar face-o să ardă ca o vâlvătaie. De 1 Mai, ziua internațională a oamenilor muncii, pe litoral vor fi concerte în stațiunile Mamaia, Vama Veche și Costinești

Distracții de 1 Mai în Mamaia

Mamaia deține capul de afiș cu Festivalul Sunwaves, regalul muzical al începutului de an în România. Pe 1 Mai este ultima zi a maratonului muzical de pe plaja Crazy Beach și vor urca pe scenă Andrei Ciubuc, Cesar Merveille, Damian Lazarus, Daria Kolosova, David Gtronic, DeWalta, Hector, Herodot, Hugo Bianco, Ion Ludwig, James McHale, Joseph Capriati, Margaret Dygas, Ricardo Villalobos, Robin Ordell, Roustam, Sonja Moonear, The Martinez Brothers, Traumer, Vlada etc. Pe plaja Kudos Beach sunt alte concerte cu Mano & Azteca, Rosario Internullo, Audiopulse, Viorel Dragu, Dobrikan, Adrian Vladu. Pentru cei cărora foamea le dă ghes după atâta muzică, la Mamaia Nord, în zona Enigma, are loc „Festival du Bonheur - pour les gourmands“, care își închide porțile chiar de 1 Mai la miezul nopții. 

Concerte de 1 Mai în Vama Veche

Vama Veche va fi invadată de muzică și concerte, de la un capăt la altul al stațiunii va fi fierbere mare la focul întețit de muzica bună. Cele mai interesante vor fi la”Molotov”, unde Groove & Portocale te cheamă la dans non-stop. O altă petrecere este la”Amphora”, unde miercuri, 1 Mai, va mixa Mr. Goju cu Migrations Radio Show. La „Papa la Şoni“ de Ziua oamenilor muncii va concerta Bosquito.

Petreceri de 1 Mai în Costinești

Costineştiul ridică mânușa aruncată de Mamaia și Vama Veche şi organizează la clubul”White Horse” un 1 Mai Rock’n Roll. Va fi program special, cu cântece de munte la mare, îngânate ca la cabană de Piticu, Călin Florentin Tudor, Rareş Năstase, Nae Berechet, Cati Vişinescu, Grupul Glavis, Laurenţiu Marinescu, grupul Vocelis, Gabriel Anghel, Costică David, Ştefania Cacicovschi, Claudiu Benga

Loading...

Citește și

  • Capitala ia la mişto sărbătoarea comunistă şi petrece în stil propriu „1 Mai”. Aşadar, bucureşteni cu chef de distracţie, care nu dezertaţi din oraş, sunteţi aşteptaţi să munciţi voluntar la sticlele de bere sau de whisky.

  • Şapte turişti români, printre care şi primarul comunei Clejani, au rămas fără maşinile parcate în faţa hotelurilor din Nispurile de Aur şi Albena, după ce au ales să-şi petreacă ziua de 1 Mai pe litoralul bulgaresc.