Cel mai scump apartament din ţară, 3,5 milioane €

CLIIMA20121214_0079_1.jpg

Canapeaua din sufragerie e perfectă pentru relaxarea mult-visată după o zi de muncă (Fotografii: imobiliare.ro)
Citeste tot despre: 

O bijuterie imobiliară a fost scoasă la vânzare. Privelişte de vis, 12 camere, şase băi, saună, cramă şi jacuzzi. Asta promite cel mai scump apartament din ţară, situat în Bucureşti. Totul în schimbul a 3,5 milioane de euro. V-aţi muta aici?

Dacă te muţi în apartamentul ăsta, poate să vină şi sfârşitul lumii, pentru că merită să-ţi petreci aici ultimele zile din viaţă.

Luxosul apartament este amplasat într-un ansamblu rezidenţial din zona Nordului şi are o suprafaţă utilă de 562 mp, potrivit datelor portalului imobiliare.ro.

Apartamentul e situat la etajele 5 şi 6 ale clădirii din strada G. Gafencu


Doamnele au la dispoziţie un dressing întreg unde să-şi aranjeze garderoba, iar domnii pot degusta băuturi din crama personală. Apartamentul dispune şi de trei garaje numai bune de parcat bolizii.

Locuinţa, dispusă pe două etaje, are 12 camere, din care una e destinată bonei. Priveliştea se poate admira de la cele două terase, iar băile sunt dotate cu cele mai moderne instalaţii.

În această bucătărie, orice soţie s-ar simţi „în elementul ei”


Mobila îţi ia ochii încă de la intrare. În încăperi găsim canapele din piele, scaune din lemn masiv, candelabre impresionante şi sisteme audio de ultimă generaţie.

Apartamentul face parte dintr-un imobil construit în 2005 şi singurul lucru care îi lipseşte deocamdată este un cumpărător.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1