Cei şapte violatori din Vaslui vor fi executaţi silit!

violatori_valeni.jpg

violatori, vaslui
Tinerii care au batjocorit-o pe eleva de 18 ani au ajuns la închisoare

O nouă pedeapsă pentru tinerii care au violat o fată! Judecătoria Vaslui s-a pronunţat în dosarul în care avocata tinerei batjocorite de cei şapte violatori din localitatea Văleni a solicitat executarea silită a acestora. În noiembrie 2015, magistraţii de la Curtea de Apel Iaşi i-au condamnat definitiv pe violatori cu pedepse cuprinse între şase şi zece ani în spatele gratiilor şi i-au obligat să achite victimei, în solidar, suma de 70.000 de lei. Aflaţi după gratii, aceştia nu i-au plătit fetei nici un leu.

Judecătoria Vaslui a admis cererea şi a dispus executarea silită a celor şapte tineri, până la concurenţa sumei de 70.000 de lei, daunele morale care trebuie achitate victimei. Un executor judecătoresc urmează a identifica bunurile sau conturile aflate pe numele celor şapte tineri.

Au stropit-o cu alcool

Violul care a revoltat opinia publică a avut loc în noiembrie 2014, în timp ce eleva de 18 ani se întorcea de la cursuri. Pe drum, aceasta a fost acostată de Silviu Burada, cu care se cunoştea, şi care s-a oferit să o conducă acasă. În loc să o ducă la domiciliu, tânărul de 20 ani şi un prieten, Petrică Burlacu, au dus-o pe un câmp, la Văleni, unde au chemat şi alţi amici care să participe la viol. Timp de trei ore, fata a fost supusă unor suplicii şi umilinţe greu de imaginat. În timpul orgiilor, tânăra a leşinat, însă a fost stropită cu alcool ca să îşi revină, pentru ca apoi să fie din nou batjocorită. După ce şi-au satisfăcut poftele, violatorii au dus-o pe acasă pe puştoaică.

Cei şapte violatori au scandalizat opinia publică prin atitudinea sfidătoare şi prin campania agresivă de denigrare a victimei. Susţinătorii violatorilor au fost extrem de vehemenţi: au ameninţat jurnaliştii că adună tot satul ca să îi violeze, iar la finalul procesului au sărit la bătaie, fiind cu greu liniştiţi de forţele de ordine. Prietenii violatorilor au susţinut că de fapt victima nu a fost violată, ci a avut parte de ”sex surpriză” şi că nu merită ”cinci ani de închisoare pentru cinci minute de plăcere”.

Citeşte articolul complet pe adevarul.ro!

 

Loading...
 
 

Citește și

  • viol fata constanta bunic cioban

    Incredibil, dar adevărat! O copilă de 12 ani, din satul Dropia (judeţul Constanţa), a fost violată de ciobanul bunicilor săi. Oribila faptă nu l-a şocat însă pe cel care o avea în grijă pe fetiţă. Bunicul acesteia este foc şi pară pentru că a rămas fără cel care îi îngrijea oile, după ce poliţiştii l-au săltat.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1