Cea mai amuzantă pancartă la marşul copiilor: "Mama lui Dragnea, îl lăsaţi pe Liviu afară? Nu, că fură. Altă întrebare!"

Ultima actualizare:

    Părinţi şi copii, deopotrivă, au protestat în Capitală şi mai multe oraşe mari în ţarăfoto: David Muntean
Părinţi şi copii, deopotrivă, au protestat în Capitală şi mai multe oraşe mari în ţarăfoto: David Muntean

Protestele continuă în Capitală şi în marile oraşe ale ţării, iar sâmbătă dimineaţă au ieşit în stradă copiii, însoţiţi de părinţi. Aproximativ 7.000 de persoane s-au strâns în Piaţa Victoriei. Protestatarii au venit cu steaguri, vuvuzele, pancarte şi jucării pentru a-şi manifesta dezacordul faţă de ordonanţa de urgenţă prin care sunt modificare codurile penale.

Aproximativ 7.000 de părinţi şi copii sunt, în Piaţa Victoriei, unde protestează faţă de OUG de modificare a codurilor penale. "Bunicii v-au dat votul, noi nu mai punem botul", "Azi nu am temă la Istorie. Azi schimb istoria”, "Am 8 ani şi eu sunt România" şi "De la gradiniţă ştiu să nu mint şi să nu fur" sunt mesajele afişate de copiii protestatari.

În Piaţa Victoriei continuă să vină grupuri de părinţi cu copii de toate vârstele, cu steaguri, pancarte, mesaje scrise pe hârtii, tobe, vuvuzele, dar şi cum jucării pe care unii copii le ţin în mâini. "Am venit pentru că este un protest special pentru copii. Vrem să crească într-o ţară OK. Este ţara lor. Sperăm că ne vede şi pe noi cineva", a spus o mamă, citată de news.ro, care îşi tine copilul într-un port-bebe, precizând că vrea abrogarea ordonanţei de urgenţă şi demisia ministrului Justiţiei, pentru că a refuzat să dea declaraţii.

Copiii desenează pe pancarte şi scriu, cu ajutorul părinţilor, mesaje, precum: "Hoţii trebuie să plătească", "Vrem să învăţăm ce e corect. Învăţaţi-ne voi" şi "Vreau să trăiesc în România". Sute de părinţi şi copii au ieşit în stradă şi în Braşov, adunându-se în faţa Prefecturii şi plecând apoi în marş spre Piaţa Sfatului. Au cântat "Un elefant se legăna pe o pânză de păianjen“ şi au afişat pancarte de genul: "Mama lui Dragnea, îl lăsaţi pe Liviu afară? Nu, că fură. Altă întrebare!". Alţi copii desenează pe asfalt, cu cretă colorată, case, flori, oameni care zâmbesc sau scriu "România" şi „Nu eliberaţi hoţii!”                     

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
florin piersic facebook jpg
image
image
image
image
image
image
vegetables 790022 1280 jpg
cirese pixabay jpg
dalmatian pelican 5791386 1280 jpg
maratonist 1 jpg
schitul moara vlasiei facebook jpg
Autobuz STB Facebook Nicușor Dan jpg
Castelul Bran FOTO Shutterstock jpg
Dr  Vlad Ciurea jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net