În ce stare se află femeia care a fost împușcată din greșeală de către polițiști

ambulance-1005433_1920.jpg

Femeia care a fost împușcată în cap din greșeală de polițiști se simte mai bine
Foto Pixabay.com

O femeie în vârstă de 59 de ani a fost împușcată în cap de polițiști pe stradă, în Mureș. Oamenii lgii au folosit arma încercând să oprească un șofer care nu reacționase la semnalul lor. Femeia se simte din ce în ce mai bine și a reușit chiar să comunice cu medicii.

 După ce a fost împușcată în cap de polițiști, ea a fost transportată de urgență la Spitalul Clinic Județean Cluj, la secția de neurochirurgie. În continuare i se acordă îngrijiri medicale de specialitate, potrivit digi24.ro.

Directorul medical al Spitalului Judeţean de Urgenţă Cluj-Napoca, conf. dr. Adela Golea, a confirmat faptul că femeia se simte mai bine, dar deocamdată nu se ştie cu ce sechele neurologice va rămâne pacienta.

„Femeie cu evoluţie favorabilă, s-a decis trezirea treptată a dânsei şi dă semne, comunică cu noi, în sensul că momentan deschide numai ochii. Trezirea nu se va putea face brusc din cauza leziunilor locale, ca să nu existe complicaţii. Evoluţia e favorabilă; ceea ce nu putem spune deocamdată, până nu se face trezirea completă, este dacă vor fi sau nu ceva sechele neurologice”, a menţionat Adela Golea, duminică.

Loading...