Ce spun anchetatorii despre Dincă: «Nu putea să mai facă sex şi asta-l înnebunea. Fetele erau pentru el trofee»

Ultima actualizare:

    Cum îl caracterizează anchetatorii cazului din Caracal pe Gheorghe Dincă, principalul suspect Foto: Arhivă Click
Cum îl caracterizează anchetatorii cazului din Caracal pe Gheorghe Dincă, principalul suspect Foto: Arhivă Click

Cu o anchetă complicată și controversată încă în desfășurare, toată lumea încearcă să-și explice motivele lui Dincă pentru presupusele crime comise. Cei care au luat contact cu el au pus atrocitățile sale pe seama faptului că acesta era obsedat sexual și că îmbătrânea şi nu putea să mai întreţină relaţii sexuale ca pe vremuri. „Pentru Dincă, minorele erau nişte trofee. Demonstra că încă mai poate”, spune un anchetator implicat în caz.

Deși are ceva vreme de când este în desfășurare, cazul Caracal pare mai complex decât ne-am putut imagina vreodată. Principalul suspect, acuzat de omor și viol, Gheorghe Dincă, și-a recunoscut două dintre crime, însă anchetatorii nu au putut stabili până în prezent cu exactitate dacă ar fi vorba de ambele fete date dispărute, în cazul Luizei Melencu negăsindu-se foarte multe indicii. Pentru cealaltă victimă, Alexandra Măceșanu, fata care a sunat la 112 și datorită căreia întregul caz a fost descoperit, au fost găsite probe ADN în curtea lui Dincă, însă există în continuare dubii dacă aceasta a fost arsă pe proprietatea criminalului.

Cum îl descriu anchetatorii pe Gheorghe Dincă 

Totuși, individul a captat atenția mai multor criminaliști, psihologi și anchetatori, care până la deznodământul cazului din Caracal, i-au alcătuit acestuia profilul. La o primă analiză, Gheorghe Dincă a fost caracterizat ca fiind frustrat și obsedat din punct de vedere sexual, având, probabil, de-a face și cu câteva disfuncții la nivelul organului său sexual, motiv în plus pentru violențele fără margini la adresa fetelor și femeilor care i-au trecut, vrând nevrând, pragul casei. 

„Pentru Dincă, minorele erau niște trofee”

Se pare că bărbatul de 66 de ani din Caracal acuzat ca le-ar fi ucis pe Alexandra şi Luiza după ce le-ar fi violat era obsedat că îmbătrânea şi nu putea să mai întreţină relaţii sexuale ca pe vremuri. Gheorghe Dincă ar fi fost toată viaţa obsedat de sex, potrivit declarațiilor celor care l-au cunoscut,

Există informaţii în spaţiul public conform cărora, în urmă cu 20 de ani, bărbatul chiar ar fi făcut parte dintr-o reţea de racolare a minorelor.

„Eu îl cunosc de mulţi ani. Nu ştiu dacă făcea neapărat parte dintr-o reţea, dar ştiu că frecventa locurile unde erau aduse dame de companie. El era sudor de meserie, de fapt. Se ocupa şi cu piesele auto. Era un bun meseriaş şi mulţi apelau la el. Avea relaţii peste tot, cunoştea multă lume. Apoi a plecat în Italia. S-a rupt mult timp de tot ce era prin Caracal. Când s-a întors acasă, singur, eu cred ca s-a întâmplat ceva. Era total schimbat”, a declarat unul dintre foştii săi colegi.

Şi anchetatorii au ajuns la concluzia ca toate atrocităţile comise de bărbatul din Caracal au plecat de la obsesiile lui sexuale. „Dincă nu putea sa mai facă sex şi asta îl înnebunea. Simţea că nu mai poate avea performanţele de altădată şi recurgea la tot felul de metode doar ca să nu-şi piardă de tot bărbăţia. Pentru Dincă, minorele erau nişte trofee. Demonstra că încă mai poate”, crede unul dintre anchetatori, potrivit adevarul.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net