Ce spun anchetatorii despre Dincă: «Nu putea să mai facă sex şi asta-l înnebunea. Fetele erau pentru el trofee»

gheorghe-dinca-1.jpg

Cum îl caracterizează anchetatorii cazului din Caracal pe Gheorghe Dincă, principalul suspect
Foto: Arhivă Click

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Cu o anchetă complicată și controversată încă în desfășurare, toată lumea încearcă să-și explice motivele lui Dincă pentru presupusele crime comise. Cei care au luat contact cu el au pus atrocitățile sale pe seama faptului că acesta era obsedat sexual și că îmbătrânea şi nu putea să mai întreţină relaţii sexuale ca pe vremuri. „Pentru Dincă, minorele erau nişte trofee. Demonstra că încă mai poate”, spune un anchetator implicat în caz.

Deși are ceva vreme de când este în desfășurare, cazul Caracal pare mai complex decât ne-am putut imagina vreodată. Principalul suspect, acuzat de omor și viol, Gheorghe Dincă, și-a recunoscut două dintre crime, însă anchetatorii nu au putut stabili până în prezent cu exactitate dacă ar fi vorba de ambele fete date dispărute, în cazul Luizei Melencu negăsindu-se foarte multe indicii. Pentru cealaltă victimă, Alexandra Măceșanu, fata care a sunat la 112 și datorită căreia întregul caz a fost descoperit, au fost găsite probe ADN în curtea lui Dincă, însă există în continuare dubii dacă aceasta a fost arsă pe proprietatea criminalului.

Cum îl descriu anchetatorii pe Gheorghe Dincă 

Totuși, individul a captat atenția mai multor criminaliști, psihologi și anchetatori, care până la deznodământul cazului din Caracal, i-au alcătuit acestuia profilul. La o primă analiză, Gheorghe Dincă a fost caracterizat ca fiind frustrat și obsedat din punct de vedere sexual, având, probabil, de-a face și cu câteva disfuncții la nivelul organului său sexual, motiv în plus pentru violențele fără margini la adresa fetelor și femeilor care i-au trecut, vrând nevrând, pragul casei. 

„Pentru Dincă, minorele erau niște trofee”

Se pare că bărbatul de 66 de ani din Caracal acuzat ca le-ar fi ucis pe Alexandra şi Luiza după ce le-ar fi violat era obsedat că îmbătrânea şi nu putea să mai întreţină relaţii sexuale ca pe vremuri. Gheorghe Dincă ar fi fost toată viaţa obsedat de sex, potrivit declarațiilor celor care l-au cunoscut,

Există informaţii în spaţiul public conform cărora, în urmă cu 20 de ani, bărbatul chiar ar fi făcut parte dintr-o reţea de racolare a minorelor.

„Eu îl cunosc de mulţi ani. Nu ştiu dacă făcea neapărat parte dintr-o reţea, dar ştiu că frecventa locurile unde erau aduse dame de companie. El era sudor de meserie, de fapt. Se ocupa şi cu piesele auto. Era un bun meseriaş şi mulţi apelau la el. Avea relaţii peste tot, cunoştea multă lume. Apoi a plecat în Italia. S-a rupt mult timp de tot ce era prin Caracal. Când s-a întors acasă, singur, eu cred ca s-a întâmplat ceva. Era total schimbat”, a declarat unul dintre foştii săi colegi.

Şi anchetatorii au ajuns la concluzia ca toate atrocităţile comise de bărbatul din Caracal au plecat de la obsesiile lui sexuale. „Dincă nu putea sa mai facă sex şi asta îl înnebunea. Simţea că nu mai poate avea performanţele de altădată şi recurgea la tot felul de metode doar ca să nu-şi piardă de tot bărbăţia. Pentru Dincă, minorele erau nişte trofee. Demonstra că încă mai poate”, crede unul dintre anchetatori, potrivit adevarul.ro

 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

  • Episod straniu! O colegă de clasă a Luizei Melencu, fata de 18 ani răpită pe 14 aprilie de Gheorghe Dincă, a semnalat familiei o întâmplare misterioasă. Miercuri noapte, în grupul de WhatsApp al clasei, a apărut activitate pe contul fetei despre care mecanicul susţine că a ucis-o, i-a ars cadavrul şi i-a îngropat rămăşiţele într-o lizieră de la marginea Caracalului.

  • daniela dinca fiica lui gheorghe dinca

    Fiica lui Gheorghe Dincă a acordat un interviu pentru Antena 3, în care a vorbit despre trecutul alături de bărbatul acuzat acum de omor, despre starea familiei sale, dar și despre faptul că, dacă toate acuzațiile se dovedesc a fi adevărate, nu ar putea trece peste asta și nu i-ar acorda iertarea tatălui său.

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5