Ce se întâmplă după ce te desparți de persoana iubită

cuplu_cearta_despartire.jpg

cuplu cearta despartire
Spectacolul „Circ of Love” explică prin ce stări trecem atunci când ne-am despărțit de persoana iubită
foto: Click!

Ai iubit mult, dar au apărut certurile aprige în relația de cuplu. Apoi despărțirea. Urmează imediat alte stări: negarea, furia, depresia, excesul, apoi acceptarea și, aproape fără greș, revine speranța, o dată ce în viața ta apare o nou persoană...

Regizorul Florian Ghimpu explică toate aceste stări într-un spectacol inedit în România, un musical bazat pe repertoriul binecunoscutei trupe Depeche Mode. Intitulat „Circle of Love”, show-ul este unul multimedia cu muzica live și videoproiecție. Pe scenă va urca trupa April compusă din Petre Marinescu, Daniel Tache și Adrian Popleșeanu. În timpul concertului, va fi proiectat un film a cărui durată depășește o oră. Personajele, interpretate de actorii Călina Epuran, Florian Ghimpu, Ana Udroiu și Silvian Vâlcu, spun povestea „rotundă” a dragostei, așa cum sugerează chiar titlul show-ului.

Totul, explicat în „Circle of Love”, un show pe muzică și versuri Depeche Mode

„«Circle of Love» prezintă un întreg ciclu al evenimentelor, de la etapa îndrăgostirii, la ceartă, despărțire, cu depresia aferentă, valurile de suferință și excesele de tot felul, pentru a se refugia în final în lumina speranței și pasiunea unui nou început. Firul epic al poveștii este reprezentat de versurile pieselor, iar întâmplările de viață, stările și emoțiile pe care le experimentează personajul principal al poveștii sunt redate sugestiv prin intermediul proiecției video. Muzica live completează perfect imaginile filmate, iar povestea capătă astfel reale caracteristici multidimensionale”, povestește regizorul Florian Ghimpu.

Premiera acestui spectacol inedit este programată marți (24 noiembrie), la Teatrul Elisabeta din Capitală, de la ora 20.00. Spectacolul-concept combină într-un mod neconvențional muzica reinterpretată a trupei britanice Depeche Mode, cu o serie de proiecții video special realizate pentru a relata o poveste de dragoste.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1