Ce pedeapsă a primit directoarea liceului din Focșani amorezată de elevul ei

Ultima actualizare:

    Diana Tăicuţu şi-a primit pedeapsa de la comisia de disciplină
Diana Tăicuţu şi-a primit pedeapsa de la comisia de disciplină

Consiliul de Administraţie al Liceului de Artă “Gh. Tatarescu” din Focşani s-a întrunit vineri pentru validarea sancţiunilor luate de comisia de cercetare disciplinară de la nivelul liceului în cazul fostului director al instituţiei, Diana Tăicuţu.

După cum se ştie, aceasta a fost în luna mai protagonista unui scandal cu tentă sexuală, după ce fotografii în care aceasta apare dezbrăcată, în scene tandre cu un elev de clasa a XII-a, de la acelaşi liceu, au fost postate pe o pagină de Facebook, dar au ajuns şi în presă. Imaginile cu profesoara şi elevul în vârstă de 19 ani au fost surprinse cu o cameră de supraveghere montată în locuinţa ei personală, Diana Tăicuţu acuzându-l pe soţul ei, cu care este în divorţ, de distribuirea lor, lucru negat de acesta. La vremea respectivă, în urma scandalului de presă, Diana Tăicuţu şi-a dat demisia din funcţia de director, iar Inspectoratul Şcolar Vrancea a constituit o comisie de cercetare, scrie adevarul.ro.

În urma audierilor care au avut loc, la care a participat şi profesoara, s-au dictat mai multe sancţiuni, validate vineri de consiliul de administraţie. Astfel, profesoarei i s-a suspendat pentru o perioadă de trei ani dreptul de a se înscrie la un concurs pentru a ocupa o funcţie didactică superioară. Elevul amorezat de profesoara sa a primit nota 8 la purtare. Băiatul de 19 ani aşteaptă zilele acestea rezultatele de la Bacalaureat în funcţie de care va putea merge sau nu la Facultatea de Arte din Bucureşti, pe care intenţionează să o urmeze. Nota de la purtare îl afectează foarte mult, întrucât a pierdut o bursă pe care o câştigase de la Casa Regală României, tânărul fiind un apreciat şi talentat artist plastic, scrie adevarul.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net