Ce a pățit un copil de un an din județul Suceava care a căzut de la 10 metri

ambulanta-copil.jpg

Ambulanța care a intervenit pentru preluarea copilului
Copilul a fost dus de urgență la spital dar nu are decât răni minore
Foto: newsbucovina.ro
Citeste tot despre: 

I-a dat Dumnezeu zile! Un copil de numai 1 an și 10 luni din orașul sucevean Câmpung Moldovenesc care a căzut în cap pe un geam aflat la 10 metri înălțime a scăpat miraculos cu doar câteva zgârieturi. Cum s-a petrecut minunea? Micuțul a căzut pe mai mulți saci de gunoi care zăceau lângă bloc.

Potrivit monitorulsv.ro, întâmplarea șocantă a fost sesizată personalului medical de la ambulanță și polițiștilor miercuri seara, în jurul orei 18.30. Atunci o femeie a sunat și a povestit că un copil a căzut de la geamul unei clădiri de pe strada Pictor Octav Băncilă, din municipiul Câmpulung Moldovenesc.

 

Băiețelul face parte dintr-o familie cu 10 copii

 

La fața locului a fost găsit un copil rănit ușor, care a fost preluat de echipajul unei ambulanțe și transportat la Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc. Aici, minorul a fost diagnosticat cu ”contuzie ușoară prin cădere de la înălțime”dar a rămas în spital pentur investigații mai amănunțite. În urma cercetărilor demarate de polițiști s-a stabilit faptul că minorul de 1 ani și 10 luni este unul dintre cei 10 copii ai familiei Feraru, care locuiesc împreună cu părinții într-un imobil social pus la dispoziție de primăria orașului.

 

Cum s-a petrecut accidentul

 

În momentul petrecerii teribilului accident, cei nouă copii se aflau la domiciliu supravegheați de băiatul cel mare, în vârstă de 16 ani, deoarece tatăl se afla la muncă, iar mama la cumpărături. Copilul de 1 ani și 10 luni se juca în holul locuinței cu ceilalți frați și surori, iar la un moment dat acesta s-a urcat pe o masă, sprijinindu-se de un geam neasigurat, care s-a deschis, iar copilul a căzut în gol de la înălțimea de circa 10 metri, de la etajul al doilea al imobilului. Din fericire, micuțul a ajuns pe sacii de gunoaie depozitați în exteriorul imobilului, aceștia atenuând căderea. Polițiștii fac acum cercetări în cadrul unui dosar penal privind comiterea infracțiunii de „vătămare corporală din culpă”, despre acest caz fiind informat și serviciul de asistență socială al primăriei, pentru efectuarea unei anchete sociale la domiciliul familiei.

 

Citiți și

 

10 sfaturi pentru a ține copiii departe de accidentele din casă

 

Inspectoratul Şcolar Constanța face verificări în cazul copilului de 6 ani care a căzut de la etaj

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1