Ce palate şi-au tras vrăjitoarele din banii vedetelor păcălite!

Click desktop articole 300x250 p1

Citeste tot despre: 

Click desktop articole 300x250 p2

O noapte după gratii! De asta au avut parte două dintre cele mai cunoscute vrăjitoare din România. Roxana Lider, alias Vanessa, şi Rada Mincă, zisă şi Melissa, au fost reţinute de poliţiştii ilfoveni după ce actriţa Oana Zăvoranu le-a reclamat că au înşelat-o cu aproape 450.000 de euro. Judecătorii Tribunalului Buftea nu le-au considerat periculoase şi le-au lăsat în liberatate.

Şi-au construit adevărate palate din banii "clienţilor" pe care îi înşelau la drumul mare. După ce îi racolau în urma unor emisiuni televizate, vrăjitoarele reuşeau să-i convingă să le cedeze locuinţele sau maşinile.

În timp ce victimele lor rămâneau aproape pe drumuri, Vanessa şi Melissa îşi ridicau case invidiate de toţi vecinii.

Melissa locuieşte în Bucureştii Noi . Ieri erau acasă cei cinci copii ai ei, supravegheaţi de două bone


Cum intri în localitatea ilfoveană Chitila şi întrebi de ghicitoarea Vanessa toată lumea ştie să te îndrume către locuinţa ei. "Este o casă foarte mare, cea mai mare din zona aia.Este încă în construcţie. Că tot timpul face câte ceva la ea. Cum mai fraiereşte pe cineva, cum mai ridică un etaj sau mai cumpără altă casă în zonă", ne-a spus un localnic din Chitila.

Zeci de ghicitoare s-au adunat, noaptea trecută, în faţa Tribunalului Ilfov pentru a-şi susţine colegele


Acasă la vrăjitoare era linişte. Luminile stinse, nici ţipenie de om. Parcă nu ar fi locuit nimeni niciodată aici. La doar câţiva metri, la o casă lipită de cea a Vanesei, socrul ei, ne-a spus că nu înţelege cum s-a ajuns aici.

"Oana aia cu capul ei bolnav. Ea e de vină. Nu a dat atâţia bani şi nu a venit nimeni din cine s-a spus. Zice poliţiştii aşa ca să fie fapta mai mare. Vanessa n-o să vină aici când i-o da drumu. O să stea la părinţii ei, în Bucureşti", ne-a spus posomorât socrul ghicitoarei.

Locuinţa Melissei, însă, la fel de mare şi bătătoare în ochi, situată în zona Bucureştii Noi, era mai animată. Cei cinci copii ai vrăjitoarei stăteau lipiţi de geamurile casei în aşteptarea mamei lor.

Vanessa a fost eliberată  ieri în jurul orei 15.00


Bonele le spuseseră că a fost plecată cu puţină treabă şi trebuie să vină din moment în moment. La fel de nerăbdătoare să-şi vadă sora era şi Lucreţia, care a aruncat vina tot pe Zăvoranca.

"A mers la zeci de vrăjitoare. A dat câte cinci milioane, zece milioane, chiar 20 de milioane. Voia să o omoare pe mama ei. Nu aţi văzut în ce stare e săraca femeie acum?", a spus Lucreţia încrezătoare în forţele lor malefice, profitând de starea de sănătate în care se află acum Mărioara Zăvoranu.

Anchetatorii au stabilit că cele două femei, ajutate de câteva rude, au reuşit să înşele aproape 20 de persoane.

Nume cunoscute vehiculate de procurori, precum Mihaela Borcea, Inna, Amalia Năstase, Sânziana Buruiană, Corina Chiriac, Bănel Nicoliţă, vor da cu subsemnatul în faţa anchetatorilor pentru a se demonstra vinovăţia ghicitoarelor şi a complicilor lor.

«Până nu le bag la beci nu mă las. Să le fie frică de mine!»

CLIIMA20111214_0191_1.jpg

Click! v-a prezentat în ziarul de ieri ce vedete au fost păcălite de vrăjitoarele Vanessa şi Melissa

Cum au fost eliberate cele două vrăjitoare, Oana Zăvoranu a şi luat foc. "Mi-e o teamă de o să le fac praf! Le poate aresta la recurs. Am o părere proastă că le-a dat drumul, dar ele nu știu ce artilerie grea avem noi pregătită. Oricum până nu le băgăm la beci nu ne lăsăm. Iar teamă ar trebui să le fie lor de mine, la ce probe am eu împotriva lor", ne-a declarat vedeta, care a pierdut 450.000 de euro la ghicitoare.

Plouă cu anunţuri la mica publicitate

Balamucul vrăjitoarelor hingherite de poliţişti le lasă reci pe prezicătoare. Îşi văd în continuare de şedinţele magice, ce-i drept, cu precauţie! Mii de anunţuri postate la mica publicitate ademenesc clienţii.

„Reginele magiei" nu se sinchisesc de scandalul de la Bucureşti, unde colegele lor de breaslă dădeau cu subsemnatul la Poliţie.

CLIIMA20111214_0194_1.jpg

Plouă cu anunţuri la mica publicitate

Promit tămăduirea, dar nu înainte de a verifica la sânge cu cine au de a face. Reporterii Click! au sunat ieri mai multe vrăjitoare, solicitându-le ajutorul pentru vindecarea unei boli de piele.

„Psoriazis rezolvăm prin telefon. Este bine aşa, deocamdată", ne-a asigurat vrăjitoarea Larissa, nu înainte de a ne descoase pe toate părţile: de unde suntem, pe ce stradă locuim, la ce număr, care este numele şi ce fel de telefon folosim.

CLIIMA20111214_0195_1.jpg

Plouă cu anunţuri la mica publicitate

Prezicătoarele au, mai nou, o metodă inedită de a-şi „agăţa" clienţii. Invocă rezolvarea problemelor gratis, prin telefon, pentru ca mai apoi să revină invocând diverse probleme apărute în „cărţile magice". Aceastea nu pot fi rezolvate decât la şedinţele de magie, bineînţes, contracost.

Mai citeşte:

Oana Zăvoranu, speriată de vrăjitoare: i-au luat maşina ca să nu moară în accident rutier

Cele două vrăjitoare reţinute pentru şantaj şi înşelăciune vor fi cercetate in libertate

Marioara Zăvoranu despre vrăjitoare: «Mă bucur că Oana le-a demascat pe escroacele astea!»

Inna: «Nu cred în vrăjitoare, nu am timp să merg la ele»

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5