Ce orori se întâmplau în «casa sfântă»! «Guru» supunea tinerele la acte sexuale de necrezut

Ultima actualizare:

    Sebastian  Apostolache  riscă 12 ani  de puşcărie
Sebastian Apostolache riscă 12 ani de puşcărie

Amănunte teribile au ieşit la iveală despre ”casa sfântă” din Mureş. ”Guru” Sebastian Apostolache a supus mai multe tinere la acte sexuale de necrezut, după ce le zăpăcea minţile cu aberaţii şi le droga.

Poliţiştii au descoperit abia acum ”casa sfântă” din localitatea Eremitu din judeţul Mureş, deşi acolo se întâmplau orori încă din anul 2008. Fost profesor şi coregraf, „Guru” Sebastian Apostolache, ajutat de cinci complice, atrăgea tinere credule cu promisiunea de a le înălţa spiritual. ”Din anul 2008 şi până în prezent, acest grup infracţional organizat a acţionat sub conducerea lui Apostolache Sebastian, care a abuzat de autoritatea spirituală a acestuia faţă de adepţii Cercului. În urma îndoctrinării permanente s-a reuşit exploatarea sexuală a mai multor tinere”, spun procurorii de caz. Una dintre victime a povestit în amănunt cum se petrecea ritualul sexual de la miezul nopţii.

simeon stalpnicul png

”Ele trebuiau să-l aştepte pe el când iese de la duş, după care, le lua pe rând şi întreţineau relaţii sexuale, pentru a avea orgasm, fiecare «viaţă» însemna un orgasm. Acest lucru se întâmpla în prezenţa tuturor. După ce fiecare tânără avea orgasm, trebuia şi el să dea «viaţă», astfel că le punea pe fetele să facă diverse lucruri între ele: sex oral, contact sexual cu mâna etc, timp în care el se masturba în faţa lor, iar când ejacula le dădea la fiecare să înghită din «fluidul astral» aşa cum îl numea el, spunând că acest lucru le va purifica”, spun anchetatorii. Toate aceste ritualuri sexuale se întâmplau zilnic, la miezul nopţii. O altă tânără a povestit scene teribile.

simeon stalpnicul png

”La un moment dat, Sebi a spus că trebuie să ne întărim musculatura vaginală, iar pentru asta Nuşa (n.r. o complice) a cumpărat mai multe pietre rotunde. Împreună cu Sebi,  a împărţit bilele, respectiv 4 mie şi 7 altei fete şi a explicat că acestea trebuie legate pe un şirag şi introduse în vagin înainte de rugăciune. Ulterior, în cursul actului sexual, Sebi era cel care scotea din vaginul fiecăreia dintre noi aceste pietre.” 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
soare plaja pixabay jpg
schelete craniu freepik jpg
oua vopsite de paste jpeg
familie targu jiu1 jpg
aron pumnul colaj captura video jpg
sarpe thailanda jpg
familie copil cuplu depositphotos1 jpg
constanta pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net