Ce legătură avea Alina Ciucu, fata ucisă la metrou, cu politica

alina.jpg

alina ciucu pmp
Alina Ciucu era înscrisă în PMP, filiala sector 3
Foto: arhivă personală

O tânără modestă care visa la o carieră frumoasă în Bucureşti şi-a pierdut viaţa marţi seara, pe şinele de la metrou. Vestea a căzut ca un trăsnet în rândul familiei şi prietenilor fetei şi a ajuns şi la urechile unor oameni politici, care şi-au amintit că o cunosc. Alina Ciucu, fata care a fost ucisă la staţia Dristor, după ce a fost împinsă de o altă femeie în faţa metroului, era membră a PMP Sector 3. Ea avea 25 de ani.

Alina Ciucu a fost o elevă silitoare. Tânăra a terminat Liceul teoretic Constantin Brâncoveanu din Dăbuleni, dar după absolvire s-a mutat la Bucureşti, unde a a studiat comunicare şi relaţii publice la Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative (SNSPA) şi îşi dorea probabil o carieră în acest domeniu. Ea era înscrisă în Partidul Mişcarea Populară, formaţiune politică fondată de fostul preşedinte Traian Băsescu. Anunţul a fost făcut chiar de unul dintre liderii partidului.  

"Am aflat cu tristeţe că tânăra omorâtă aseară cu cruzime la metrou, Alina Ciucu, era colega noastră de la Sectorul 3. Condoleanţe familiei îndoliate. Dumnezeu să odihnească în pace un suflet nevinovat!", a scris preşedintele executiv al PMP, Eugen Tomac, pe pagina sa de Facebook.

Alina Ciucu a fost împrinsă în faţa unei garnituri de metrou, iniţial suspectându-se că a fost vorba despre o sinucidere. Toată lumea a privit îngrozită scena în care fata este aruncată pe şire de o altă femeie. Magdalena Şerban încercase un gest similar în staţia Costin Georgian, cu puţin timp înainte, când a împins o altă tânără, dar aceasta nu a păţit nimic. Conform Poliţiei, cea care a fost prima ţinta agresiunii a făcut reclamaţie în jurul orei 20:00.

Ea este cercetată pentru omor şi tentativă de omor şi va fi prezentată magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

 

loading...
Loading...

Citește și